Antena 3 CNN Sport David Popovici, prima reacție după ce a pierdut finala probei de 100 de metri liber, la Campionatele Mondiale de la Fukuoka: "Nu este sfârșitul lumii"

David Popovici, prima reacție după ce a pierdut finala probei de 100 de metri liber, la Campionatele Mondiale de la Fukuoka: "Nu este sfârșitul lumii"

David Popovici a făcut primele declarații după ce s-a clasat pe locul șase în proba de 100 de metri liber, de la Campionatul Mondial de Natație de la Fukuoka.

David Popovici, prima reacție după ce a pierdut finala probei de 100 de metri liber, la Campionatele Mondiale de la Fukuoka: "Nu este sfârșitul lumii"
Sursa foto: Hepta/ Abaca Press
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iul 2023   •   16:36

David Popovici s-a clasat pe locul 6 în proba de 100 metri liber de la Campionatul Mondial de Natație de la Fukuoka, cu un timp de 47.83 secunde.

"Din fericire, tot ce nu mi-a ieșit poate fi antrenat și va fi antrenat. Dacă ar fi după mine, m-aș întoarce mâine în bazin, dar din păcate sau din fericire, de fapt, trebuie să-mi iau și niște timp liber pentru mine.

Trebuie să reflectez asupra a tot ce s-a întâmplat, asupra anului care a fost cu suișuri și coborâșuri. Un an complicat, ciudat, atipic pentru mine și nu e deloc sfârșitul lumii.

De abia aștept să merg la următorul concurs și să le demonstrez adversarilor mei că s-au bucurat prematur, poate, de locurile mele mai îndepărtate de cea mai înaltă treaptă a podiumului.

 Citește și: David Popovici a pierdut finala probei de 100 m liber, la Campionatele Mondiale de la Fukuoka

Și da, sunt și un pic bucuros că s-a terminat, pentru că, fie că vreau sau nu să recunosc, a fost un stres”, a spus David Popovici, potrivit gsp.ro.

Proba a fost câștigată de australianul Kyle Chalmers, cu timpul de 47.15, fiind urmat de americanul Jack Alexy (47.31) și de francezul Maxime Gousset (47.42).

×
Subiecte în articol: David Popovici
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close