Antena 3 CNN Sport David Popovici s-a retras din concursul de la Wroclaw, din Polonia: "Echipa medicală a intervenit imediat"

David Popovici s-a retras din concursul de la Wroclaw, din Polonia: "Echipa medicală a intervenit imediat"

David Popovici s-a retras din concursul de la Wroclaw, după o ușoară accidentare în proba de 50 de metri liber, iar echipa sa a anunţat că nu doreşte să îşi asume niciun risc.

David Popovici s-a retras din concursul de la Wroclaw, din Polonia: "Echipa medicală a intervenit imediat"
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Georgiana Adam    |    28 Oct 2023   •   12:51

Românul David Popovici nu a mai luat startul în probele de 100 de metri liber și 50 de metri fluture, programate în cea de a doua zi a "Memorialului Marek Petrusewicz" de la Wroclaw (Polonia), competiție ce se desfășoară în bazin de 25 de metri.

"În finala de la 50 de metri liber, de vineri seara, a făcut sosirea greșit și a resimțit impactul la nivelul cotului. Este cel mai sigur sport, dar se mai întâmplă. 

Echipa medicală a intervenit imediat, iar decizia a fost să-l oprim. Nu ne asumăm niciun risc. 

Naționalele sunt în două săptămâni, Europenele în șase săptămâni. David s-a antrenat azi de dimineață, va face și după-amiază, dar este mai bine să-l protejăm", a declarat antrenorul său, Adrian Rădulescu, potrivit Mediafax.

David Popovici a câștigat în prima zi proba de 200 de metri liber și a încheiat pe locul 5 la 50 de metri liber (21,84 secunde).

×
Subiecte în articol: David Popovici Wroclaw
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close