Antena 3 CNN Sport Declarație-șoc a unuia dintre cei doi baschetbaliști înjunghiați: „Îl urăsc, a vrut să mă omoare”

Declarație-șoc a unuia dintre cei doi baschetbaliști înjunghiați: „Îl urăsc, a vrut să mă omoare”

Declarație-șoc a unuia dintre cei doi baschetbaliști înjunghiați: „Îl urăsc, a vrut să mă omoare”
29 Sep 2018   •   12:30

Darrell Bowie, 24 de ani, unul dintre baschetbaliștii americani înjunghiați la Brăila de interlopul " Dasaev", a plecat ieri acasă, la Chicago, via Toronto. Plin de răni pe tot corpul și foarte slăbit, a decis împreună cu familia să părăsească pe propriul risc România, în ciuda indicațiilor medicale.

"Nici acum nu înțeleg de ce ne-au atacat. Au sărit vreo 8-9 tipi pe noi. Nu le spusesem nimic, nu provocasem pe nimeni, nu a fost vorba despre nicio fată, cum am văzut că a apărut prin media. Doar colegul meu, Joseph, era cu o fată, dar nu era iubita lui, ci doar o prietenă foarte bună. Abia ajunsesem în club, de vreo jumătate de oră. Eram în picioare, în zona toaletei. Acolo, un tip m-a împins brutal din spate. Era acel «Dasaev», dar atunci nu știam cine e. M-am întors și l-am îmbrâncit și eu. A zis ceva în românește, dar nu am înțeles. Oricum, nu erau scuze. M-a lovit cu pumnul, iar eu am ripostat la fel. Totul s-a petrecut extrem de repede. Nu mai știu când a apărut acel cuțit în mâna lui", a declarat Bowie pentru GSP.

Referindu-se la agresorul său, "Dasaev", americanul recunoaște că simte "doar ură! Ai vrut să mă omori, să mă desparți de fetița mea! Nu te plac, te urăsc! Îmi aduc aminte ce privire avea. Numai furie. De ce? Când un om te lovește cu cuțitul în stomac, în gât, e clar că vrea să te omoare. Nu vreau decât să sufere consecințele faptelor sale. Nu știu dacă am să cer daune materiale pentru ce a făcut, am să mă consult cu avocatul meu, să vedem ce decizie vom lua".

 

×
Subiecte în articol: baschetbalist
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close