Antena 3 CNN Sport Doliu în fotbalul românesc: Fostul jucător Florin Hidișan a murit, la doar 40 de ani

Doliu în fotbalul românesc: Fostul jucător Florin Hidișan a murit, la doar 40 de ani

Fostul jucător de fotbal Florin Hidișan a încetat din viață la vârsta de 40 de ani. Acesta a fost diagnosticat în urmă cu un an cu o boală gravă.

Doliu în fotbalul românesc: Fostul jucător Florin Hidișan a murit, la doar 40 de ani
Sursa foto: GSP.ro
de Mia Lungu    |    11 Sep 2022   •   14:56

Florin Hidișan a încetat din viață astăzi, după un an de luptă cu cancerul. Starea fostului fotbalist s-a agravat din ce în ce mai mult în ultimele săptămâni, iar acesta făcea față cu greu ultimelor ședințe de chimioterapie.

Pentru Hidișan s-au făcut mai multe apeluri umanitare de-a lungul ultimelor luni, în speranța că se vor strânge banii necesari pentru ca fostul jucător să meargă în străinătate și să urmeze un alt tratament.

"Fostul jucător al Universității Cluj, Florin Hidișan s-a stins astăzi din viață.

Florin Hidișan a îmbrăcat tricoul lui ”U” în 2013. De mai bine de un an, acesta a dus o luptă crâncenă împotriva cancerului, bătălie pe care din păcate Florin a pierdut-o.

În aceste momente dificile, FC Universitatea Cluj este alături de familia îndurerată și de cei apropiați. Dumnezeu să îl odihnească în pace!", a anunțat U Cluj, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Florin Hidișan a murit doliu fotbal
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close