Antena 3 CNN Sport A murit Paul Cămui, tânărul antrenor de volei, la doar 27 de ani | ”Ne vei lipsi, Paul!”

A murit Paul Cămui, tânărul antrenor de volei, la doar 27 de ani | ”Ne vei lipsi, Paul!”

Paul Cămui, un tânăr antrenor de volei din Constanța, a murit la vârsta de 27 de ani. El era fiul lui Cristian Cămui, director tehnic în cadrul Academiei Gheorghe Hagi.

A murit Paul Cămui, tânărul antrenor de volei, la doar 27 de ani | ”Ne vei lipsi, Paul!”
Sursa foto: Facebook/CSM Constanța
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Ian 2024   •   14:26

Clubul CSM Constanţa a anunţat, duminică, decesul fostului său jucător Paul Cămui, care a antrenat la minivolei în ultimii ani. Jucătorul cu care CSM Constanţa promova în Divizia A, în 2021, avea doar 27 de ani.

”Lumea voleiului și a celor de la CSM Constanța este mai săracă de astăzi! Am rămas fără Paul Cămui, jucător și apoi antrenor la clubul nostru, de care ne leagă cele mai frumoase amintiri cu care am început drumul numit CSM Constanța în sportul de performanță.

Paul a făcut parte din echipa Constanței care a promovat în Divizia A1 Masculin ca mai apoi să evolueze pentru noi la primul sezon în Divizia A1. Dragostea sa pentru volei nu se termina la fluierul arbitrului, el alegând calea antrenoratului, la CSM Constanța, unde avea sub îndrumare primii pași ai viitorilor campioni ai Constanței, la mini volei.

Suntem alături de toți cei care îi vor simți pierderea, lipsa sa, zâmbetul său și preluările de pe terenul de volei. Ne vei lipsi, Paul! Condoleanțe familiei!”, este mesajul clubului CSM Constanța.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea imagini cu Paul Cămui, tânărul antrenor de volei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

A murit fiul directorului tehnic Cristian Cămui

Reprezentații Academiei Hagi sunt alături de Cristian Cămui în aceste momente, așa cum o arată și un mesaj publicat pe Facebook.

”Academia Gheorghe Hagi și Farul Constanța sunt alături de directorul tehnic Cristian Cămui la trecerea în neființă a fiului său, Paul, plecat dintre noi la o vârstă foarte fragedă.

Dumnezeu să ofere multă putere familiei în aceste aceste momente foarte dificile.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată într-un mesaj de condoleanșe, publicat pe Facebook de reprezentanții echipei de fotbal Farul Constanța.

Academia Gheorghe Hagi și Farul Constanța sunt alături de directorul tehnic Cristian Cămui la trecerea în neființă a...

Publicată de Farul Constanța pe Sâmbătă, 13 ianuarie 2024

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close