Antena 3 CNN Sport Dumi, copilul care a plâns după ce Farul a pierdut cu Dinamo, s-a întâlnit cu Gheorghe Hagi şi jucătorii din Constanţa

Dumi, copilul care a plâns după ce Farul a pierdut cu Dinamo, s-a întâlnit cu Gheorghe Hagi şi jucătorii din Constanţa

Dumi, copilul căutat de echipa Farul Constanţa după ce a plâns la meciul pierdut cu Dinamo, a avut parte de o surpriză din partea clubului şi s-a întâlnit cu Gheorghe Hagi şi jucătorii echipei.

Dumi, copilul care a plâns după ce Farul a pierdut cu Dinamo, s-a întâlnit cu Gheorghe Hagi şi jucătorii din Constanţa
Sursa foto: Facebook | Farul Constanța
de Alin Tarnovschi    |    14 Feb 2024   •   17:58

La meciul dintre Farul Constanţa şi Dinamo Bucureşti, pierdut de echipa de la malul mării cu 0-2, un copil a fost surprins de camere în timp ce plângea în tribune, astfel că reprezentanţii clubului din Constanţa au postat un anunţ pe Facebook cu poza copilului în încercarea de a-l găsi.

"Șterge-ți lacrimile, copile! Clubul nostru îl caută pe puștiul din imagine, care a plâns în tribune la meciul de aseară, pentru a-i oferi o surpriză de neuitat! Cine îl cunoaște sau are informații despre acesta este rugat să ne trimită un mesaj în privat!", a fost mesajul transmis pe pagina oficială de Facebook a clubului Farul Constanţa.

? Șterge-ți lacrimile, copile! Clubul nostru îl caută pe puștiul din imagine, care a plâns în tribune la meciul de...

Publicată de Farul Constanța pe Marţi, 13 februarie 2024

În scurt timp, postarea a devenit virală, iar copilul cu ochii în lacrimi a fost identificat. Reprezentanţii clubului din Constanţa i-au pregătit lui Dumi o surpriză, iar astăzi micuţul în vârstă de şase ani a mers în vizită la club.

În galeria foto de mai jos puteţi găsi imagini de la surpriza pe care Farul Constanţa i-a făcut micului fan

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Întâlnire emoționantă pentru Dumi, fanul farist de 6 ani care a impresionat o țară întreagă cu lacrimile vărsate pentru Farul.

Clubul nostru i-a făcut o surpriză de proporții micului farist, iar Dumi s-a întâlnit cu managerul tehnic Gheorghe Hagi și cu jucătorii fariști. Dumi a primit un cadou special, o minge semnată de cel mai mare fotbalist din istoria României.

În vestiar, fotbaliștii fariști l-au întâmpinat cu aplauze, iar căpitanul Ionuț Larie i-a oferit un tricou cu semnăturile tuturor jucătorilor, dar și alte materiale promoționale cu însemnele clubului nostru", a fost postarea de pe Facebook a clubului.

? Întâlnire emoționantă pentru Dumi, fanul farist de 6 ani care a impresionat o țară întreagă cu lacrimile vărsate...

Publicată de Farul Constanța pe Miercuri, 14 februarie 2024

×
Subiecte în articol: Gheorghe Hagi Farul Constanta
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close