Antena 3 CNN Sport Impresarul „Mitică Ciorbă”, în stare gravă, pe un pat de ATI! Anunț de la spital: „Așa sunt acum...”

Impresarul „Mitică Ciorbă”, în stare gravă, pe un pat de ATI! Anunț de la spital: „Așa sunt acum...”

Impresarul Dumitru Tudor, zis Mitică Ciorbă, este internat în stare gravă la spital după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

Impresarul „Mitică Ciorbă”, în stare gravă, pe un pat de ATI! Anunț de la spital: „Așa sunt acum...”
Sursa foto: Facebook / Dumitru Tudor
de Laura Dinu    |    12 Mar 2021   •   15:07

Dumitru Tudor a fost testat pozitiv în urmă cu trei zile. Între timp, starea starea lui de sănătate s-a agravat, iar fostul impresar a ajuns pe secția ATI.

După un an în care credeam că am scăpat de COVID, nenorocitul de carcalac m-a lovit. Să dea Dumnezeu să scap cât mai repede”, a scris Dumitru Tudor pe Facebook, potrivit gândul.ro.

Între timp, “Mitică Ciorbă” a postat și o fotografie de pe secția ATI, lângă care a scris: “Așa sunt acum în spital! Cu Dumnezeu înainte”.

Cine este Dumitru Tudor

Dumitru Tudor este un nume important în fotbalul autohton. A fost printre primii agenți de fotbalişti care a apărut în peisaj, undeva în primii ani de după Revoluţie. El a fost jucător în anii ‘70 – ‘80 la Rapid, Sportul Studenţesc, Progresul Bucureşti şi Delta Tulcea.

A agățat ghetele în cui la doar 28 de ani, din cauza unei accidentări la genunchi. Ulterior, cel cunoscut “Mitică Ciorbă” a devenit conducător. Ulterior a fost și patron de echipă, după 1989 preluând formaţia Autobuzul Bucureşti, care ulterior s-a numit Rocar şi a fost cedată lui Gigi Neţoiu, scrie gândul.ro.

×
Subiecte în articol: Dumitru Tudor coronavirus
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close