Antena 3 CNN Sport Emma Răducanu se apropie și mai mult de tabloul principal al Australian Open după ultima retragere

Emma Răducanu se apropie și mai mult de tabloul principal al Australian Open după ultima retragere

Emma Răducanu este în prezent programată să joace în calificările pentru Australian Open 2024, dar ultimele retrageri din competiția de la antipozi o apropie tot mai mult de o posibilă prezență direct pe tabloul principal la Melbourne.

Emma Răducanu se apropie și mai mult de tabloul principal al Australian Open după ultima retragere
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    26 Dec 2023   •   15:57

Românca va participa turneul ASB Classic, săptămâna viitoare, la Auckland (Noua Zeelandă) în prima săptămână din ianuarie, marcând astfel revenirea sa în tenis.

Britanica va avea puțin timp pentru a se readapta după aproape un an de absență, calificările pentru Australian Open având loc pe 8 ianuarie.

Însă Caty McNally i-a făcut o favoare, fie în ceea ce privește tabloul principal, fie în ceea ce privește o plasare mai bună pe tabloul de calificări. 

Americanca s-a retras de pe tabloul principal de la Melbourne, ceea ce înseamnă că jucătoarea rusă Kamilla Rakhimova îi va lua locul.

În cazul unei noi retrageri, următoarea care va urca pe tabloul de 132 de jucătoare este cineza Yafan Wang. 

Răducanu are acum nevoie de trei retrageri pentru a ajunge pe tabloul principal la Melbourne, deși, există pericolul ca ea să se confrunte apoi cu unul din capii de serie.

Cu toate că Răducanu a plecat deja la Auckland, nu se știe încă dacă Nick Cavaday va fi antrenorul ei în timpul acestui turneu, fostul său antrenor LTA de pe vremea când era în orașul natal Bromley, preluând acest rol în ultima vreme, împreună cu Sonder Devvarman ca partener de sparing, în încercarea de a o readuce pe fosta campioană de la US Open pe drumul cel bun, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Emma Răducanu Australian Open
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close