Antena 3 CNN Sport Fotbal intern 10.000 de fani ai lui Gigi vin în Bucureşti şi fac miting. "Nu eu i-am chemat, dar mă vor susţine"

10.000 de fani ai lui Gigi vin în Bucureşti şi fac miting. "Nu eu i-am chemat, dar mă vor susţine"

10.000 de fani ai lui Gigi vin în Bucureşti şi fac miting. "Nu eu i-am chemat, dar mă vor susţine"
Sursa foto: gigi becali
22 Sep 2009   •   19:39

Gigi Becali nu are doar contestatari. Patronul Stelei anunţă, chiar, că este foarte iubit în ţară, motiv pentru care, zilele acestea, bucureştenii vor avea o surpriză. 10.000 de suporteri pro-Becali, despre care acesta spune că sunt stelişti, vor veni zilele acestea în Capitală pentru a-şi arăta aprecierea faţă de patronul clubului din Ghencea. Pe cale legală, anunţă latifundiarul.
"Sunt anunţati acum 10.000 de suporteri care sunt cu Becali şi vor veni din toate colţurile tării. Nu eu i-am chemat, nu eu am pornit mineriada. Vor fi contra celor 200 de deberdei şi vor face o demonstraţie legală. Ei vor spune că la ora asta doar Becali poate susţine Steaua. Azi au venit la mine doi reprezentanţi de seamă ai Stelei şi am stabilit să strângă 100 de persoane, stelişti care au Steaua în suflet, după care ar urma să mă întâlnesc cu ei şi să vorbim. În acest dialog ar urma să mă susţină, dar şi să mă critice, dar mai mult să mă susţină, pentru că şi-au dat seama că acei care mă contestă sunt plătiţi de cineva să facă asta. Mi-au spus aşa: 'Noi ştim că Steaua este atacată din toate colţurile'", a precizat Gigi Becali la sport.ro.
Antena3.ro

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close