Antena 3 CNN Sport Fotbal intern 33 de autoturisme ale FC Steaua, puse sub sechestru de Tribunalul Bucureşti

33 de autoturisme ale FC Steaua, puse sub sechestru de Tribunalul Bucureşti

33 de autoturisme ale FC Steaua, puse sub sechestru de Tribunalul Bucureşti
20 Iul 2011   •   17:09

Secţia comercial a Tribunalului Bucureşti a pus sechestru asigurator pe 33 de autoturisme aparţinând clubului FC Steaua, în baza datoriei pe care o solicită Clubul Sportiv al Armatei Steaua grupării de fotbal.

 
Conform unor surse din cadrul FC Steaua, citate de Mediafax, conducerea roş-albaştrilor nu este îngrijorată de decizia Tribunalului Bucureşti, pentru că „este o măsură normală în litigiul cu CSA Steaua”.
 
FC Steaua datorează aproximativ 200.000 de euro Clubului Sportiv al Armatei Steaua, sumă care reprezintă chiria pentru folosirea Complexului Sportiv din Ghencea. Ca urmare, Gigi Becali a decis să mute echipa de pe arena din Bulevardul Ghencea pe noul Naţional Arena.
 
Finanţatorul roş-albaştrilor a explicat că singura soluţie pentru ca Steaua să continue să joace în Ghencea este reducerea semnificativă a chiriei pentru complexul sportiv.
 
De asemenea, CSA Steaua a cerut în instanţă ca Gigi Becali să nu mai aibă dreptul să folosească denumirea de Steaua Bucureşti pentru echipa de fotbal. 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close