Antena 3 CNN Sport Fotbal intern 50.000 de suporteri au plecat dezamăgiţi de la Arena Naţională. "Trebuie să recunoaştem. Olandezii sunt mai buni decât noi"

50.000 de suporteri au plecat dezamăgiţi de la Arena Naţională. "Trebuie să recunoaştem. Olandezii sunt mai buni decât noi"

50.000 de suporteri au plecat dezamăgiţi de la Arena Naţională. "Trebuie să recunoaştem. Olandezii sunt mai buni decât noi"
de O.P.    |    17 Oct 2012   •   05:32
A fost o seară tristă pentru suporterii echipei naţionale de fotbal. A fost învinsă cu 4 la 1 de reprezentativa Olandei, o echipă mult mai bine pregătită, după cum au declarat chiar oamenii din fotbal. Peste 50.000 de microbişti, care au asistat la meci pe Arena Naţională, au plecat dezamăgiţi acasă. În schimb, fanii "portocalei mecanice" au petrecut pînă târziu la terasele din centrul istoric.

Dacă înaintea meciului suporterii erau optimişti, scandau şi sperau măcar într-un meci egal, dacă nu într-o victorie, la ieşirea de pe stadion, nimeni nu mai zîmbea.


Ciprian Marica a fost singurul jucător român care a adus un dram de speranţă în inimile suporterilor cu unicul gol înscris pentru România.

Suporterii olandezi au avut, însă, motive de bucurie. Aşa că au sărbătorit victoria cu rîuri de bere, la terasele din centrul vechi.

Romania se bate cu Ungaria pentru locul al doilea în grupă, singurul cu sanse pentru calificarea la campionatul mondial din Brazilia din 2014






 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close