Antena 3 CNN Sport Fotbal intern A alergat de unul singur şi nu a ieşit pe locul doi. Dumitru Dragomir, reales preşedinte al LPF

A alergat de unul singur şi nu a ieşit pe locul doi. Dumitru Dragomir, reales preşedinte al LPF

A alergat de unul singur şi nu a ieşit pe locul doi. Dumitru Dragomir, reales preşedinte al LPF
16 Noi 2009   •   13:32



Dumitru Dragomir a fost ales, din nou, preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, după ce a candidat, la fel ca şi în 2005, de unul singur. În cadrul Adunării Generale, "Mitică" a primit 16 voturi pentru şi o abţinere, din partea Unirii Urziceni, în timp ce al 18-lea club al Ligii I, Pandurii Târgu Jiu, nu a avut niciun reprezentant la şedinţa de luni.

Dragomir este preşedinte al LPF din 1996 şi a reuşit de-a lungul timpului să dejoace mai multe acţiuni care vizau schimbarea sa din funcţie. "La vremuri noi, tot noi. Non-valorile fac gălăgie, eu sunt de principiul că trebuie să storci din oameni tot ce au mai bun. Trebuie ca toţi cei care au ce să spună să fie valorificaţi, nu se întâmplă nicăieri să existe oameni fără defecte", a declarat Dragomir, citează GSp.

Directorul Unirii Urziceni, Felix Grigore, a motivat votul clubului pe care l-a reprezentat la alegerile de la LPF spunând că nu consideră că Dumitru Dragomir este un preşedinte care poate reprezenta interesele Unirii. "Ne-am abţinut pentru că nu îl consider preşedinte pentru Unirea Urziceni. Se ştia clar că va ieşi dânsul. Credem că preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal trebuie să reprezinte interesele tuturor cluburilor din Liga 1. Nu l-am văzut la nici un meci al Urziceniului din Champions League, deşi i-am trimis invitaţii. Poate nu se simte apropiat de această echipă", a spus Grigore după anunţarea rezultatelor de la LPF.

Altfel, Dumitru Dragomir a spus că nu le poartă pică nici celor de la Pandurii Târgu Jiu. "E democraţie, pot să facă ce vor", a spus Dragomir.

Antena3.ro


×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close