Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Acuzaţii grave. Gigi Becali a pus "gorilele" pe urma liderilor galeriei Stelei

Acuzaţii grave. Gigi Becali a pus "gorilele" pe urma liderilor galeriei Stelei

Acuzaţii grave. Gigi Becali a pus "gorilele" pe urma liderilor galeriei Stelei
Sursa foto: gigi becali
10 Oct 2009   •   16:37

Gigi Becali i-a supărat pe suporteri prin demiterea lui Bergodi şi anularea abonamentelor. Liderii galeriei din Ghencea au, însă, probleme mult mai mari decât acestea. Sau, cel puţin, aşa declară. "Nicky", unul din liderii de la Peluza Sud, a reclamat în Prosport, că a primit multe semnale că este urmărit de oamenii lui Gigi Becali pentru a fi pus la punct. "Nu de duce acasă", a fost sfatul primit din mai multe părţi de suporterul stelist.
Suporterul "roş-albastru" recunoaşte că primele indicii că ar fi urmărit nu sunt deloc recente, ci vechi de două săptămâni. Cu toate acestea, acum pericolul pare să se fi intensificat.
"De vreo două săptămâni auzisem ceva. Atunci mi-a spus cineva că ciobanul şi-a pus oamenii să ne caute. S-a interesat să vadă cine sunt liderii grupurilor din peluze şi a pornit căutarea noastră. Atunci nu i-am dat prea multă importanţă, ştiam că e capabil de-aşa ceva că doar a mai făcut aşa în trecut, dar ieri mai multe persoane din anturajul lor mi-au spus "Nu te duce acasă!", a declarat Nicky, pentru prosport.
Chiar dacă ultraşii sunt recunoscuţi pentru faptul că nu se tem de încăierări şi bătăi, această veste a reuşit să îi sperie pe suporteri, care consideră că nu pot scăpa decât dacă atrag atenţia presei asupra loc, fiind feriţi atât timp cât se află în ochiul publicului.
"Nu ştiam ce să fac. De aceea am apelat la presă. Zilele acestea o să depun o plângere la IGP (n.r. Inspectoratul General al Poliţiei), sper ca organele abilitate să-şi facă datoria. Cu toate astea, astfel de acţiuni nu fac decât să ne întărâte. Ceea ce a făcut e un semn de slăbiciune! Nu are soluţii să ne oprească! Vom continua să-l contestăm pentru că ultimele evenimente au dovedit că cedează şi nu ne vom opri până când nu va pleca de la Steaua!", a conchis suporterul.
Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close