Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Acuzaţii grave. Napoli: "Dinamo ne-a contactat jucătorii s-o lase moale"

Acuzaţii grave. Napoli: "Dinamo ne-a contactat jucătorii s-o lase moale"

Acuzaţii grave. Napoli: "Dinamo ne-a contactat jucătorii s-o lase moale"
Sursa foto: liviu ganea
07 Dec 2009   •   14:52

Antrenorul Astrei Ploieşti, Nicolo Napoli, a lansat luni acuzaţii dure la adresa clubului Dinamo. Italianul acuză că personaje din partea clubului din Ştefan cel Mare i-au contactat pe Osvaldo Miranda şi Liviu Ganea pentru a-i ameninţa că dacă îşi apără corect şansele în meciul de marţi, dintre cele două echipe, nu au un viitor prea bun atunci când li se termină împrumutul la gruparea ploieşteană.
Nicolo Napoli nu s-a sfiit să anunţe că doi dintre jucătorii săi, Osvaldo Miranda şi Liviu Ganea, aflaţi în acest sezon cu împrumut la Ploieşti de la Dinamo, au fost sunaţi din partea clubului de care aparţin pentru a fi atenţionaţi pentru cine trebuie să tragă de fapt. Ei l-au informat imediat pe Napoli, iar italianul a luat decizia de a nu-i folosi marţi pentru a-i proteja.
"Ganea şi Miranda au venit la mine şi m-au anunţat că i-a sunat cineva de la Dinamo şi le-a spus să aibă grijă cum joacă pentru că este în joc viitorul lor. Li s-a spus că s-ar putea compromite dacă şi-ar face datoria pentru Astra. Nu i-am convocat pentru acest meci pentru a nu-i expune, deşi simţeam că şi-ar fi dorit să fie în teren. În România regulamentele nu sunt bine puse la punct. Dovada este şi faptul că Alexe a fost rechemat la echipa după ce a dat goluri pentru Astra. E anormal ca un jucător să evolueze duminică pentru o echipă, iar etapa următoare să joace la alta. Vrem să batem şi toţi cei care vor intra pe teren vor demonstra asta. Am purtat o discuţie şi cu Păun, iar el mi-a spus că nu l-a căutat nimeni de la Dinamo", a declarat italianul la conferinta de presă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Astra Ploieşti Nicolo Napoli Dinamo Liga I
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close