Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Adi Popa: Dinamo nu a fost slabă, am fost noi prea buni

Adi Popa: Dinamo nu a fost slabă, am fost noi prea buni

Adi Popa: Dinamo nu a fost slabă, am fost noi prea buni
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Mai 2013   •   09:41
Fotbalistul stelist Adrian Popa a declarat vineri seară, după victoria din derbiul cu Dinamo, scor 2-0, că este cel mai important joc câştigat în actualul campionat şi că dinamoviştii nu sunt o echipă slabă, dar fotbaliştii pregătiţi de Laurenţiu Reghecampf au arătat că sunt "prea buni".
 
"Eram campioni dinaintea meciului, dar sunt foarte bucuros că i-am făcut fericiţi pe suporteri şi am arătat ca o echipă adevărată. E cel mai important meci câştigat din acest campionat. Chiricheş şi Chipciu au accidentări serioase, dar sperăm să se refacă cât mai repede. Au încercat să intre mai dur, dar nu aveau nicio şansă în seara asta. Dinamo nu e o echipă slabă, dar cu toată modestia, am arătat că suntem prea buni. De vreo doi-trei ani îi ciomăgim pe unde îi prindem. S-a mai întâmplat să se arunce cu obiecte. Cred că sunt frustraţi că noi conducem jocul. Am înţeles că la anul toţi se pregătesc să fie mai puternici", a spus Adi Popa, conform Mediafax.
Lukasz Szukala a declarat că Steaua a făcut un meci perfect. "Suporterii au făcut un spectacol foarte frumos în acest derbi foarte mare al Europei cum nu prea există. Dinamo a demonstrat că este o echipă bună şi puternică, dar Steaua a făcut o performanţă foarte bună şi în campionat şi în Europa şi am meritat titlul", a afirmat Szukala.
Echipa Steaua a învins, vineri, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Dinamo, în derbiul etapei a XXXI-a a Ligii I, golurile fiind marcate de Mansaly Boubacar, în proprie poartă, în minutul 13, şi de Cristian Tănase, în minutul 70.
 

×
Subiecte în articol: Dinamo steaua meci echipa sanse
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close