Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Adrian Cristea în "roş-albastru"? Steaua stă la pândă pentru mijlocaşul dinamovist (VIDEO)

Adrian Cristea în "roş-albastru"? Steaua stă la pândă pentru mijlocaşul dinamovist (VIDEO)

Adrian Cristea în "roş-albastru"? Steaua stă la pândă pentru mijlocaşul dinamovist (VIDEO)
Sursa foto: adrian cristea banel nicolita
02 Iun 2009   •   12:32

Steaua s-a "ars" de mult ori în trecut cu jucătorii daţi la Dinamo, mulţi foşti stelişti fiind decisivi de-a lungul timpului pentru "câini" chiar în faţa rivalei de moarte. Remaniere de la Dinamo le-ar putea da "roş-albaştrilor" să transfere şi ei un dinamovist, după ce ani de zile mutările s-au făcut doar în sens invers. Adrian Cristea, cunoscut pentru tehnica sa de pe teren dar şi dragostea pentru cluburi de fiţe, ar putea deveni din vară noul număr 10 din Ghencea, în locul lui Dayro Moreno.
Conducerea lui Dinamo vrea să scape de jucători pentru a realiza un schimb de generaţii şi de a păstra doar fotbaliştii cu salarii mici, iar Cristea este în colimatorul acestora şi din cauza vieţii extrasportive tumultoase, escapadele acestuia în cluburile bucureştene după meciuri dezamăgitoare pentru suporteri fiind arhicunoscute. Dacă Dinamo renunţă la Cristea, patronul stelist Gigi Becali l-ar lua fără să stea să se gândească:
"Eu nu prea cred că îl va pune Dinamo pe Cristea pe liber. Dacă va fi aşa, în secunda doi îl iau. Aştept, nu zic nimic, şi acţionez când va fi cazul", a declarat Becali, potrivit gsp.
"Prinţul" are 25 de ani şi a venit în 2005 la Dinamo de la Poli Iaşi, în cei patru ani petrecuţi în Ştefan cel Mare el reuşit să se impună datorită execuţiilor sale spectaculoase, reuşite în momente importate. În acest sezon, Cristea a marcat 4 goluri şi a reuşit 5 pase de gol, potrivit sursei citate.
Fostul antrenor al lui Cristea de la Dinamo din returul campionatului trecut, consideră că transferul mijlocaşului la Steaua este foarte puţin probabil, mai ales deoarece suporterii nu ar accepta faptul că a jucat în Ştefan cel Mare.
"Coechipierii îl strigau Gică tocmai pentru calităţile tehnice deosebite pe care le posedă. Singurul lui minus e pe faza defensivă, unde mai trebuie să-şi îmbunătăţească performanţele. Determinarea şi concentrarea trebuie să fie la alt nivel. Totuşi, nu cred că transferul se va realiza, e greu ca Adrian să ajungă la Steaua, suporterii nu ar accepta aşa ceva", a declarat tehnicianul Progresului pentru gsp.
Vedeţi de ce e numit Cristea "Prinţul"

Antena3.ro

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close