Antena 3 Sport Fotbal intern Adrian Cristea îşi asumă responsabilitatea: "Dinamo a ratat titlul pentru că jucătorii nu au valoare!"

Adrian Cristea îşi asumă responsabilitatea: "Dinamo a ratat titlul pentru că jucătorii nu au valoare!"

28 Iun 2009   •   21:39
Adrian Cristea îşi asumă responsabilitatea: "Dinamo a ratat titlul pentru că jucătorii nu au valoare!" adrian cristea

"Prinţul" de la Dinamo, mijlocaşul Adrian Cristea, a făcut o declaraţie surprinzătoare atunci când a fost întrebat de ce a ratat echipa sa titlul de campioană. Învinsă în ultimele trei etape ale campionatului trecut, cu Unirea Urziceni, FC Braşov şi FC Argeş, Dinamo a ratat titlul, crede unul dintre jucătorii care vor să plece cu orice preţ din Ştefan cel Mare, deoarece jucătorii nu au valoarea altora care au călcat în trecut în "Groapă".
"Nu ne-am dat la o parte din faţa nimănui, nu aveam de ce, dacă am fi câştigat titlul aveam şi bani şi imagine. Poate principalul motiv pentru care am ratat titlul a fost lipsa de valoare. Sunt numai minciuni acele vorbe despre escapadele jucătorilor de la Dinamo. S-a mai ieşit în oraş, însă nu zi de zi şi nici nu s-a făcut exces de băutură" , a declarat Adrian Cristea la TVR.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close