Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Adrian Mititelu a fost audiat la DNA: „Sandu spune că respectă regulamentele, dar trebuie respectată legea”

Adrian Mititelu a fost audiat la DNA: „Sandu spune că respectă regulamentele, dar trebuie respectată legea”

Adrian Mititelu a fost audiat la DNA: „Sandu spune că respectă regulamentele, dar trebuie respectată legea”
26 Sep 2011   •   14:31

Patronul echipei Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a fost audiat luni la sediul DNA în legătură cu corupţia din fotbal.

Potrivit gsp.ro, surse judiciare susţin că oficialul oltean a fost invitat de procurori în legătură cu dosarul referitor la dezafilierea Craiovei.

În aşteptarea convocărilor la audieri, membrii Comitetului Executiv şi-au făcut temele şi s-au pus de acord asupra declaraţiilor pe care urmează să le dea procurorilor.

Acestea sînt identice cu cea oferită deja de şeful Ligii, Dumitru Dragomir: "Comitetul Executiv a decis excluderea Craiovei ţinînd cont de referatul făcut de Direcţia Juridică din cadrul Federaţiei".

La ieşirea de la audieri, Mititelu a confirmat, prin declaraţiile sale, că vizita sa nu a avut legătură cu scandalul iscat de arestarea preşedintelui CCA, Vasile Avram.

Nu le-am spus lucruri spectaculoase, nici nu aveam ce. Am adus nişte documente de care era nevoie la dosar şi să vedem ce se întâmplă. Am impresia că Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir nu sunt chiar aşa de vinovaţi”, a spus Mititelu.
 
Patronul Universităţii Craiova nu a ratat însă ocazia de a trimite câteva săgeţi în direcţia şefului federaţiei: „Am văzut în birou, aici, la DNA, că domnul Sandu Mircea respectă regulamentele şi statutele. Păi, domnule Sandu Mircea, întâi de toate trebuie respectată legea, nu regulamentele pe care le faci dumneata”.



×
Subiecte în articol: Adrian Mititelu patron DNA audiat
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close