Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Adrian Mititelu: Dacă vedeam altă echipă jucând aşa, ziceam că e blat (VIDEO)

Adrian Mititelu: Dacă vedeam altă echipă jucând aşa, ziceam că e blat (VIDEO)

Adrian Mititelu: Dacă vedeam altă echipă jucând aşa, ziceam că e blat (VIDEO)
30 Mai 2009   •   00:00

Adrian Mititelu şi-a arătat nemulţumirea în urma jocului prestat de echipa sa în meciul cu Steaua, de vineri seara. Toate speranţele suporterilor sunt pe cale să se spulbere, toate visele care au purtat echipa până la un loc ce asigură accederea în Europa League. De altfel, un ecran uriaş a fost instalat la Craiova, în faţa teatrului "Marin Sorescu", şi sute de suporteri veniseră pregătiţi pentru victoria echipei lor de suflet. Pe acest fond, posibilitatea de a juca într-o cupă europeană şi ataşamentul publicului, au apărut reacţiile dure ale patronului Adrian Mititelu la adresa jucătorilor. Acesta a declarat, pentru GSPTV şi Antena 1: "Dacă era altă echipă în locul nostru şi vedeam jocul, aş fi zis că era blat. Nu e vorba să fiu suspicios, dar a fost relaxarea de vină. Le-a intrat în cap că au bătut pe Rapid, Dinamo, CFR şi credeau că meciul cu Steaua e deja câştigat, că Steaua e un nimic".

"Am jucat ca o echipă care nu vrea să ajungă în Europa League. Am crezut că sunt conştienţi de importanţa meciului. Nu mi-a plăcut deloc jocul Craiovei; am jucat extraordinar de urât. Eu le-am spus: "Băi, băieţi, aveţi grijă că e ultimul meci, în care putem să avem şi noi linişte"", a mai declarat Mititelu.

Ziua care reprezenta deja un reper în istoria Universităţii Craiova, prin numirea lui Adrian Păunescu în funcţia de preşedinte de onoare al clubului, se încheiase prost pentru olteni. În urma înfrângerii suferite în faţa Stelei, Universitatea Craiova îşi menţine temporar locul 5 în clasament şi cele 56 de puncte, urmând să joace în ultima etapă, acasă, cu FC Vaslui.




Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close