Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Adrian Mititelu mută Universitatea Craiova la Drobeta începând cu primul meci de acasă

Adrian Mititelu mută Universitatea Craiova la Drobeta începând cu primul meci de acasă

Adrian Mititelu mută Universitatea Craiova la Drobeta începând cu primul meci de acasă
Sursa foto: universitatea craiova
28 Oct 2009   •   16:09

Universitatea Craiova îşi va disputa meciurile de pe teren propriu la Drobeta Turnu Severin în următorii doi ani şi jumătate. Patronul clubului, Adrian Mititelu, a ajuns deja la un acord scris cu Consiliul Local al oraşului din Judeţul Mehedinţi şi argumentează că, atât timp cât echipa rămâne în Oltenia, nimeni nu are nimic de obiectat.
Membrii Consiliului Local Drobeta Turnu Severit au dat undă verde propunerii lui Mititelu, iar echipa va putea folosi stadionul "Municipal" până la finalul sezonului 2011-2012. "Ştiinţa" va debuta pe stadionul din Mehedinţi pe 15 noiembrie, într-un meci amical din Dinamo, urmând apoi să joace acolo meciul din etapa a XIV-a a Ligii I, cu Ceahlăul Piatra Neamţ.
"Este o onoare pentru noi să putem găzdui Universitatea Craiova la Severin. Nu aveam de ce să ne opunem şi sunt convins că echipa va avea rezultate pe noul stadion şi cu siguranţă va fi susţinută la fiecare meci de peste 20.000 de spectatori. "Campioana unei mari iubiri" nu este numai a craiovenilor, ci a tuturor oltenilor şi este o echipă emblematică pentru întreg fotbalul românesc. Cel mai probabil, în 21 noiembrie, partida Universitatea Craiova - Ceahlăul va fi prima oficială pe stadionul din Severin", a declara primarul Drobetei Turnu Severin, Constantin Gherghe, potrivit Mediafax.
Mititelu şi-a explicat într-un mod provocator plecarea şi, aflat în plin război cu suporterii Universităţii, le-a transmis că le-a îndeplinit dorinţa de a pleca din oraş. Din păcate pentru ei, cu tot cu echipă.
"Am fost înjurat pe tot parcursul jocului, însă pentru mine nu mai este o problemă, sunt tăbăcit, dar problema este la jucători. Suporterii mi-au cerut să plec. Îi anunţ că dorinţa le-a fost îndeplinită mai repede decât se aşteptau. Voi pleca cu echipa. Mai au un refren, cum că voi duce echipa în Divizia B, dar nu este adevărat, eu am luat echipa din Divizia B, dar văd că au uitat asta", a spus Mititelu după meciul pierdut acasă cu FC Vaslui, 1-2.
Antena3.ro

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close