Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Adrian Mutu: "Bonetti chiar e antrenor la Dinamo? Mai bine nu zic nimic!"

Adrian Mutu: "Bonetti chiar e antrenor la Dinamo? Mai bine nu zic nimic!"

Adrian Mutu: "Bonetti chiar e antrenor la Dinamo? Mai bine nu zic nimic!"
Sursa foto: adrian mutu
11 Iul 2009   •   14:00

Fan declarat al echipelor româneşti Dinamo şi FC Argeş, internaţionalul român Adrian Mutu a pierdut în mare parte legătura cu fotbalul autohton şi mişcările din "Liga lui Mitică" îl iau prin surprindere. Atacantul Fiorentinei, care declara pe vremuri că şi-ar încheia cariera la Dinamo, a fost surprins că Dario Bonetti este antrenorul "câinilor", spunând că nu a auzit niciodată de italian. Mutu a refuzat să comenteze şi a explicat că, deşi este necunoscut, tehnicianul ar putea face treabă bună.
Mutu, afectat încă de faptul că Dinamo a ratat din nou titlul şi prezenţa în grupele Ligii Campionilor, a fost extrem de surprins că omul în mâinile căruia va cădea sarcina reconstrucţiei este un necunoscut. Unii ar putea contesta, însă, de ce Mutu nu a auzit de Bonetti, jucător important la AC Milan, Juventus şi AS Roma în ultimul deceniu al secolului trecut.
"Nu-mi dau seama de ce a pierdut Dinamo titlul. E problema lor internă şi sper să o rezolve pe viitor. Noul antrenor al lui Dinamo e italian? Cine e? Bonetti? Sincer, nu am auzit de el. Chiar e antrenor la Dinamo? În fine. Nu vreau acum să iau exemplul altora şi să-mi dau cu părerea fără să-l cunosc. Eu zic să îl lăsăm să îşi facă treaba şi să nu judecăm înainte. Omul vine clar cu o altă mentalitate şi are nevoie de timp să îşi pună ideile în practică. Ar putea face treabă la Dinamo.", a declarat Mutu pentru Fanatik.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close