Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Adrian Mutu, interceptat de SRI în dosarul interlopului Nuredin Beinur

Adrian Mutu, interceptat de SRI în dosarul interlopului Nuredin Beinur

Adrian Mutu, interceptat de SRI în dosarul interlopului Nuredin Beinur
Sursa foto: Foto: Antena 3
15 Feb 2011   •   08:43

Numele lui Adrian Mutu apare într-un nou scandal. Atacantul Fiorentinei a fost înregistrat de Serviciul Român de Informaţii în dosarul lui Nuredin Beinur, un cunoscut interlop constănţean. Acesta din urmă îi plăteşte mesele fotbalistului, profită de imaginea lui ca să facă bani din reclamă mascată şi este preocupat de afacerea cu bijuterii a Consuelei, soţia celui supranumit „Briliantul". Beinur a fost trimis în judecată pentru şantaj.

În convorbirea pe care o are cu Nuredin Beinur, Adrian Mutu se arată foarte supărat că a fost nevoit să-şi achite consumaţia la restaurantul interlopului.

Nuredin Beinur: Mi-ai zis mie? Te lăsam eu să plăteşti? Băga-mi-aş ... în nota lor, să-mi bag!
Adrian Mutu: Păi, puteai să le laşi vorbă, mă, la fraieri! Nu mă duc la tine la restaurant şi, în ... mea, mă pune ăştia să plătesc...
N.B: Ai zis că pleci, nebunu' satului! Ai zis că pleci! Eu ştiam că te duci tu...
A.M: Dar eu credeam că tu ai lăsat vorbă acolo...
N.B: N-am lăsat.
A.M: În ... mea, că data trecută m-am ridicat fără să plătesc. M-am făcut de râs, cred că, în ... mea.
N.B: Du-te, mă, de aici! Mie îmi pare rău! Eu nu le-am spus! Îţi spun sincer, dacă tu îmi ziceai: „Bă, mă duc la Aqua", te lăsam eu să plăteşti? Eşti nebun la cap? (...)Dar nu mi-ai zis că te duci, Mutulică. Dacă îmi spuneai: „Bă mă duc la Aqua!". Ai înţeles? Te lăsam eu? Cum fac cu Giovani. Giovani mă sună. Îi spun eu la ăia: „Bă, vedeţi că la Giovani treceţi la mine sau la Gigi, sau la oricare".

Tot din interceptările telefonice ale SRI reiese că Adrian Mutu este implicat în afacerile lui Nuredin Beinur. Acesta din urmă îi propune fotbalistului să filmeze un reportaj în Turcia, moment în care "Briliantul" se interesează de banii care i se cuvin.

Nuredin Beinur:
Păi, o să-ţi dea şi caşcaval dacă e! Da, mă, dar eu m-am gândit la alte variante! Că eu am nişte miliardari acolo şi să-ţi dea nişte case pe acolo, că chipurile stai într-o zonă... unii care fac o zonă rezidenţială, ai înţeles? Şi îţi dau cadou, ce ... mea! Şi uite, domne, stă Mutu aicia şi a zis „Băi, dacă vreţi să vindeţi case, îi da-ţi lu' ăsta cadou şi vindeţi mai repede!"
Adrian Mutu: Îhî.
N.B.: Păi da. De-aia, poate dăm o fugă săptămâna viitoare când vii. Şi ţi-am găsit şi combinaţie pentru Consuelo cu aurul.
A.M.: Da?
N.B.: Cu briliantele şi cu astea aici. Cu prietenii mei aici. A zis „cum, am, alea le fac eu!" Ce, i-am arătat eu un model „Ce, mă, le fac pe astea cum vrei tu şi când vrei tu!" Ai înţeles?
A.M.: Auzi, mă? Dacă vor turcii să facă ceva cu mine să-mi plătească tot absolut două zile. Şi să-mi dea 50.000 de euro. (...) Păi da. Şi ne plimbăm pe acolo...poate o legăm şi cu turcii ăilalţi... „Uite domne mi-am luat casă aici"...vrăjeală.
N.B.: Şi atunci eu ştiu cum o leg cu miliardarii ăia, cu casele şi cu alea. Că nişte prieteni de-ai mei fac acuma un şir de-astea de vile de lux, ştii? „Bă, vreţi să asta? Uite da-ţi lu' ăsta o casă, vedem cum facem. Şi vă face reclamă".

Nuredin Beinur şi mai mulţi complici ai acestuia au fost trimişi în judecată, săptămâna trecută, pentru mai multe fapte de şantaj, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor şi favorizarea infractorului.

 


×
Subiecte în articol: Adrian Mutu SRI
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close