Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Adrian Mutu, pe Twitter: Capul sus CFR! Felicitări Steaua!

Adrian Mutu, pe Twitter: Capul sus CFR! Felicitări Steaua!

Adrian Mutu, pe Twitter: Capul sus CFR! Felicitări Steaua!
de N.B.    |    22 Feb 2013   •   12:12

Adrian Mutu a transmis un mesaj celor două echipe româneşti care au evoluat joi seara în Europa League. Atacantul a felicitat Steaua pentru performanţa de a se califica în optimile de finală ale competiţiei şi a transmis jucătorilor de la CFR să "ţină capul sus" după eliminare.

"Capul sus CFR! Felicitări Steaua!", a scris Adrian Mutu la finalul celor două partide pe contul său personal de Twitter.

Steaua Bucureşti a reuşit să se califice în mod spectaculos în optimile de finală Europa League. Elevii lui Laurenţiu Reghencampf au reuşit să întoarcă rezultatul de la Amsterdam, când au pierdut cu 0-2, egalând situaţia pe Arena Naţională.

După încheierea celor 90 de minute şi a reprizelor de prelungire, Steaua s-a impus cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare şi o va întâlni pe Chelsea, campioana Champions League din sezonul trecut, în optimi.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, de echipa italiană Internazionale Milano, în manşa secundă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa. În tur, scorul a fost 2-0 pentru milanezi, CFR fiind, astfel, eliminată din competiţie.

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu Twitter CFR Cluj Ajax Amsterdam
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close