Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Adrian Mutu: Puteam să-l depăşesc demult pe Hagi. Acum îmi pare rău că am refuzat naţionala

Adrian Mutu: Puteam să-l depăşesc demult pe Hagi. Acum îmi pare rău că am refuzat naţionala

Adrian Mutu: Puteam să-l depăşesc demult pe Hagi. Acum îmi pare rău că am refuzat naţionala
Sursa foto: Foto: Adrian Mutu/Facebook
28 Noi 2016   •   13:26

Adrian Mutu dezvăluie că îi pare rău că a refuzat de câteva ori echipa naţională şi din acest motiv nu a marcat mai multe goluri decât naşul său pentru prima reprezentativă.

Adrian Mutu a depăşit prima lună la Dinamo, ca manager general al clubului. Are deja şase săptămâni şi spune că nu e zi în care să nu înveţe ceva. Nu concepe să fie perceput ca piesă de decor sau trofeu de imagine pentru „alb-roşii” şi de aceea îşi asumă orice declaraţie, chiar dacă unii se simt lezaţi de vorbele lui, scrie adevarul.ro.

Ai refuzat vreodată naţionala?

”Da, şi acum îmi pare rău. Au fost meciuri cu echipe mici la care nu am venit. Dacă jucam contra lor aveam 55 de goluri la naţională, nu 35. L-aş fi depăşit demult pe Hagi. Aşa am rămas la egalitate”.

Ce antrenori l-au ajutat cel mai mult?

”Cesare Prandelli. Am avut o relaţie specială cu el. M-a antrenat patru ani la Fiorentina. Am dat atunci peste 60 de goluri în Serie A. După ce a plecat el la naţionala Italiei, în 2010, am început să mă tai şi eu. Prandelli va fi naşul copilului pe care eu şi Sandra îl aşteptăm. Asta ca să îţi dai seama ce relaţie am avut cu el”.

Interviul complet pe adevarul.ro.

Să trecem la antrenori. Cine te-a ajutat cel mai mult? Cesare Prandelli. Am avut o relaţie specială cu el. M-a antrenat patru ani la Fiorentina. Am dat atunci peste 60 de goluri în Serie A. După ce a plecat el la naţionala Italiei, în 2010, am început să mă tai şi eu. Prandelli va fi naşul copilului pe care eu şi Sandra îl aşteptăm. Asta ca să îţi dai seama ce relaţie am avut cu el

Citeste mai mult: adev.ro/ohc6c2
Ai refuzat vreodată naţionala? Da, şi acum îmi pare rău. Au fost meciuri cu echipe mici la care nu am venit. Dacă jucam contra lor aveam 55 de goluri la naţională, nu 35. L-aş fi depăşit demult pe Hagi. Aşa am rămas la egalitate.

Citeste mai mult: adev.ro/ohc6c2

×
Subiecte în articol: Gheorghe Hagi Adrian Mutu Dinamo
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close