Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Adrian Mutu revine în Liga I. Destinaţie surprinzătoare pentru atacantul lui Ajaccio

Adrian Mutu revine în Liga I. Destinaţie surprinzătoare pentru atacantul lui Ajaccio

Adrian Mutu revine în Liga I. Destinaţie surprinzătoare pentru atacantul lui Ajaccio
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.C.    |    25 Noi 2013   •   11:20

Adrian Mutu şi-a anunţat revenirea în Liga I, la 14 ani de la transferul de la Dinamo la Internazionale Milano. 


Jucătorul lui Ajaccio a postat pe reţele de socializare un mesaj prin care anunţă că din ianuarie va juca la Petrolul pentru un an şi jumătate, urmând să fie împrumutat în Liga I de la Ajaccio. 
 
Surpriza nu ar fi revenirea în Liga I, anunţată de mai mult timp, ci faptul că fostul internaţional a ales Petrolul şi nu Dinamo, aşa cum aşteptau suporterii echipei din Ştefan cel Mare. 
 
"Suporterii lui Dinamo nu au de ce să fie dezamăgiţi de mine. Eu m-am ţinut de promisiune! Dacă nu e Dinamo, asta e din cauza alegerii făcute de conducerea clubuilui, NU a mea" a scris Mutu pe Facebook. 
 
Ionuţ Negoiţă a recunoscut că l-a refuzat pe Mutu, motivând că la Dinamo există un plan de reconstrucţie şi vrea o echipă tânără. 
 
Suporterii dinamovişti au reacţionat vehement la vestea dată de Mutu, acuzându-l de trădare, în timp ce suporterii "lupilor galbeni" s-au arătat încântaţi de idee.
 
 "Să-ţi fie ruşine, trădătorule. Toată viaţa te-ai vândut pentru bani", sau "Ai comis-o rău! Alegerea ta sintetizeaza, de fapt, întreaga ta carieră fotbalistică.Nu am crezut că voi spune asta, dar te-ai transformat într-un mercenar. Ai fost un idol pentru mulţi dinamovişti, dar cu alegerea asta ai decăzut complet! Nu e de mirare că nu prinzi echipa la ultima clasată din Franta, ai o mentalitate deplorabilă" sunt doar două dintre mesajele primite de Mutu.
 
Oficialii echipei franceze nu au făcut niciun anunţ legat de posibila despărţire de Adrian Mutu, însă aceasta este chiar probabilă, în condiţiile în care jucătorul român este unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti din lot, iar în ultima perioadă nu a fost folosit deloc. 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close