Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Adrian Mutu revine în Liga I. Este antrenorul unei echipe din play out

Adrian Mutu revine în Liga I. Este antrenorul unei echipe din play out

Adrian Mutu revine în Liga I. Este antrenorul unei echipe din play out
14 Apr 2018   •   20:29

Fostul internaţional Adrian Mutu a fost instalat, sâmbătă, în funcţia de antrenor al echipei de fotbal FC Voluntari, el înlocuindu-l pe Claudiu Niculescu, tehnician care şi-a reziliat de comun acord contractul cu gruparea ilfoveană.

"Adrian Mutu a semnat cu FC Voluntari şi este noul antrenor al echipei", a anunţat FC Voluntari pe pagina oficială de Facebook.

În vârstă de 39 de ani, fostul atacant Adrian Mutu se află la prima experienţă de antrenor. El a ocupat până în octombrie 2017 funcţia de director general al FC Dinamo, iar de atunci a fost director sportiv al Federaţiei Române de Fotbal.

Adrian Mutu şi-a exprimat în mai multe rânduri dorinţa de a începe o carieră în antrenorat. El şi-a luat licenţa UEFA "A" în luna februarie a acestui an şi a declarat în presa din Italia că visează ca într-o zi să antreneze fosta sa echipă Fiorentina.

Conducerea FC Voluntari a luat decizia de a se despărţi de Claudiu Niculescu în urma înfrângerii cu 4-2 suferită, vineri seara, pe teren propriu în faţa formaţiei Dinamo. FC Voluntari ocupă în prezent locul 4 în clasamentul play-off-ului Ligii I, cu 18 puncte.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close