Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Adrian Neaga arată cu degetul spre străinii din Ghencea: Au stricat atmosfera de la Steaua

Adrian Neaga arată cu degetul spre străinii din Ghencea: Au stricat atmosfera de la Steaua

Adrian Neaga arată cu degetul spre străinii din Ghencea: Au stricat atmosfera de la Steaua
24 Mai 2009   •   12:36

Adrian Neaga a revenit la Steaua în 2007, renunţând la o sumă importantă de bani, dar nu a reuşit să atingă forma care l-a consacrat, astfel că în această iarnă a plecat în Azerbaidjan, la Neftci Baku. Jucătorul de 30 de ani a vorbit, într-un interviu pentru Antena 1, despre situaţia de la echipa roş-albastră, arătându-i cu degetul pe stranierii din Ghencea.

?Infuzia mare de fotbalişti din străinătate a stricat atmosfera de la Steaua, care mai mereu a fost una deosebită. Jucătorii români au dus greul şi în actualul sezon. S-a spus despre mine că am câştigat degeaba bani în Ghencea. În acest caz, pe unii dintre străini îi acuz că poartă ilegal tricoul roş-albastru. Clubul ăsta e emblema României, cea mai titrată echipă a ţării, iar o parte dintre stranieri îşi bat joc de ea?, a răbufnit Rică.

Fostul atacant stelist a trimis săgeţi şi în direcţia lui Dayro Moreno, despre care spune că nu va putea fi niciodată comparat cu Dică: ?Dayro Moreno nu poate vorbi în viaţa lui despre Dică. Dică e Dică şi ştie toată lumea cîte a realizat la Steaua. Dayro poate să stea în Ghencea toată viaţa lui, că tot nu va reuşi să realizeze ce a realizat Dică?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steaua Dayro Moreno
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close