Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Adrian Porumboiu: „Am avut noroc, am fi putut întâlni Sevilla”

Adrian Porumboiu: „Am avut noroc, am fi putut întâlni Sevilla”

Adrian Porumboiu: „Am avut noroc, am fi putut întâlni Sevilla”
de M.T.    |    05 Aug 2011   •   16:55

Deşi nu va avea deloc parte de un adversar prea uşor în playoff-ul Europa League, FC Vaslui urmând să întâlnească pe Sparta Praga, primul meci pe teren propriu, Adrian Porumboiu consideră că echipa sa ar fi putut juca împotriva unui rival mult mai puternic.

Am avut noroc, putea fi Sevilla, însã acum sunt îngrijorat de accidentarea lui Papp. Se putea si mai rãu, puteam sã cãdem cu alte echipe puternice. Dupã părerea mea, Salzburg e o echipã mai bunã decât Sparta Praga. Primul meci, cel de acasă, se va juca la Piatra-Neamţ”, a declarat patronul moldovenilor.

Tehnicianul vasluienilor, Viorel Hizo, este mai îngrijorat din cauza absenţelor din echipa sa, decât din pricina valorii adversarului.

Primul meci va fi greu, în condiţiile în care am pierdut doi jucători de bază, pe Papp, care a suferit o ruptură de menisc la pregătirile pentru echipa naţională, şi pe Wesley, care are două cartonaşe galbene. În aceste condiţii, cu Glandstone şi Cânu, care sunt deja accidentaţi, va trebui să folosesc un copil care a jucat în Divizia B, este vorba de Balaur, care are doar 20 de ani şi în zece zile trebuie să-l învăţ ce nu l-au învăţat alţii în 15 ani. Trebuie să mă culc cu el seara şi să mă trezesc cu el dimineaţa. Practic, din cinci fundaşi, am mai rămas doar cu doi”, a explicat Hizo pentru Mediafax.

Preşedintele galben-verzilor, Constantin Zotta, consideră de asemenea că echipa sa a avut parte de o tragere la sorţi acceptabilă şi confirmă îngrijorarea în privinţa jucătorilor accidentaţi.

Dacă ne uităm în urnă, puteam să cădem cu Sevilla, cu Alkmaar. De olandezi vrem să uităm, la acest moment pot spune că este o tragere la sorţi acceptabilă. Ştiu că Sparta Praga reprezintă o forţă importantă a fotbalului ceh. Vom avea probleme de lot însă, după accidentarea lui Cînu, s-a accidentat şi Papp, care are ruptură de menisc”, a precizat oficialul Vasluiului la GSP TV.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close