Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Adrian Porumboiu: Renunţ la echipă. Am documentele pregătite

Adrian Porumboiu: Renunţ la echipă. Am documentele pregătite

Adrian Porumboiu: Renunţ la echipă. Am documentele pregătite
03 Sep 2010   •   18:31

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, aflat în plin scandal cu tehnicianul Juan Ramon Lopez Caro, a declarat, vineri, că va renunţa la echipă, el având deja pregătite documentele în acest sens, informează Mediafax.

"Îmi pare rău că sunt târât într-o asemenea mizerie. Văd că acum mă înjură şi suporterii în urma acestei situaţii tensionate de la club. Tot acest scandal mă face să mă apropii de o decizie pe care o voi lua în câteva săptămâni, indiferent ce se întâmplă. Sunt hotărât să-mi văd de treaba mea. Nu merită atâta stres degeaba. Categoric renunţ la echipă. Am pregătit şi documentele. Asta nu înseamnă că echipa se va desfiinţa. Sper să scap de această încărcătură. Echipa va funcţiona şi fără mine", a spus Porumboiu.

Decizia lui Porumboiu de a renunţa la a mai fi principalul finanţator al Vasluiului vine după ce echipa moldavă se află, după şase etape din acest campionat, pe locul 14, în condiţiile în care obiectivul stabilit la startul sezonului era câştigarea titlului.

În plus, conducerea clubului şi Lopez Caro sunt în conflict deschis din această săptămână, în care jucătorii au refuzat să se antreneze, potrivit tehnicianului, sau au avut liber, potrivit lui Adrian Porumboiu.

Jucătorii echipei nu s-au prezentat la antrenamente miercuri şi joi, tehnicianul spaniol considerând că este împiedicat să-şi desfăşoare activitatea deoarece fotbaliştii i-au boicotat şedinţele de pregătire.

Însă conducerea clubului a precizat că era normal ca jucătorii să nu se prezinte la pregătire doarece au primit liber chiar de la tehnician, care s-a răzgândit ulterior şi a programat antrenamente în cele două zile.

La antrenamentul de vineri dimineaţă, Caro i-a informat pe jucători că vor avea liber sâmbătă şi duminică, ceea ce l-a determinat pe finanţatorul Adrian Porumboiu să afirme că decizia tehnicianului "este o provocare ordinară" şi o "bătaie de joc".

Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close