Adrian Porumboiu vrea să dea în judecată FIFA

de Antena3.ro    |    15 Feb 2011   •   13:08
Adrian Porumboiu vrea să dea în judecată FIFA

După ce FIFA i-a dat câştig de cauză lui Ljubinkovic, jucător plecat de la Vaslui în vara lui 2010, Adrian Porumboiu intenţionează să dea în judecată forul mondial. Finanţatorul moldovenilor a contestat deja decizia la TAS şi aşteaptă acum o decizie favorabilă.

Problema Ljubinkovic nu ne aparţine nouă. El a plecat de capul lui în vara anului trecut. Acum FIFA îi dă câştig de cauză şi, pe lângă faptul că trebuie să-i dau 500.000 de euro, nici nu am dreptul la transferuri două luni. Nu aveau voie să ne blocheze. Este o hotărâre dementă şi de aceea mergem până la a da în judecată FIFA. Acum am contestat la TAS hotărârea FIFA, însă degeaba îmi dă câştig de cauză luna viitoare pentru că nu mă ajută cu nimic deoarece se încheie perioada transferurilor”, a spus Porumboiu, citat de Mediafax.

Fostul arbitru a adăugat că echipa pe care o patronează a căzut la mijloc într-un război dintre FRF şi LPF: „Am picat într-un război care nu-i al nostru. Acum un an, Dragomir şi cu Lupescu nu ştiau cum e şi ale cui sunt comisiile. Asta a avut acum un efect nedorit asupra lui FC Vaslui. Însă, sunt hotărât să merg până la capăt”.

  • x close