Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Adrian Porumboiu vrea să dea în judecată FIFA

Adrian Porumboiu vrea să dea în judecată FIFA

Adrian Porumboiu vrea să dea în judecată FIFA
15 Feb 2011   •   13:08

După ce FIFA i-a dat câştig de cauză lui Ljubinkovic, jucător plecat de la Vaslui în vara lui 2010, Adrian Porumboiu intenţionează să dea în judecată forul mondial. Finanţatorul moldovenilor a contestat deja decizia la TAS şi aşteaptă acum o decizie favorabilă.

Problema Ljubinkovic nu ne aparţine nouă. El a plecat de capul lui în vara anului trecut. Acum FIFA îi dă câştig de cauză şi, pe lângă faptul că trebuie să-i dau 500.000 de euro, nici nu am dreptul la transferuri două luni. Nu aveau voie să ne blocheze. Este o hotărâre dementă şi de aceea mergem până la a da în judecată FIFA. Acum am contestat la TAS hotărârea FIFA, însă degeaba îmi dă câştig de cauză luna viitoare pentru că nu mă ajută cu nimic deoarece se încheie perioada transferurilor”, a spus Porumboiu, citat de Mediafax.

Fostul arbitru a adăugat că echipa pe care o patronează a căzut la mijloc într-un război dintre FRF şi LPF: „Am picat într-un război care nu-i al nostru. Acum un an, Dragomir şi cu Lupescu nu ştiau cum e şi ale cui sunt comisiile. Asta a avut acum un efect nedorit asupra lui FC Vaslui. Însă, sunt hotărât să merg până la capăt”.

×
Subiecte în articol: Adrian Porumboiu FIFA tas
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close