Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ai carte, ai parte? Gîngioveanu, trimis la satelit de "U" Craiova pentru că a vrut să-şi dea BAC-ul

Ai carte, ai parte? Gîngioveanu, trimis la satelit de "U" Craiova pentru că a vrut să-şi dea BAC-ul

Ai carte, ai parte? Gîngioveanu, trimis la satelit de "U" Craiova pentru că a vrut să-şi dea BAC-ul
Sursa foto: cosmin gingioveanu
24 Iun 2009   •   20:11

Cine s-ar fi gândit că dorinţa de a-şi da examentul de bacalaureat ar putea duce la trimitere la echipa a II-a a unui fotbalist? Fotbalistul Universităţii Craiova, Cosmin Gîngioveanu, trebuie să dea în această sesiune bacalaureatul, motiv pentru care a vrut să rămână în ţară câteva zile chiar dacă echipa sa mergea în catonament. Răsplata fotbalistului a fost halucinantă, mijlocaşul de 19 ani fiind trimis imediat la echipa secundă, cu promisiunea că va sta acolo şase luni!
Problemele de disciplină sunt la ordinea zilei la Universitatea Craiova, Dorel Stoica şi Baird fiind avertizaţi în ultima vreme pentru absenţe de la antrenamente, potrivit gsp. "Indisciplină" au văzut conducătorii echipei şi atunci când au auzit că Gîngoiveanu vrea să rămână câteva zile în ţară pentru a încerca să încheie cu bine liceul. Astfel, internaţionalul de tineret a primit un 6, dar nu nota, ci luni la echipa secundă, de unde i-a fost deja adus înlocuitorul, Jackie Nicolae, un jucător e de 18 ani, potrivit sursei citate.
Gîngioveanu nu este singurul jucător de la "U" Craiova care are de dat examenul de bacalaureat în această perioadă, chiar căpitanul Dorel Stoica fiind în foruri la cei 31 de ani ai săi.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Universitatea Craiova Adrian Mititelu
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close