Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Alcoolul, bată-l vina! Pulhac, Torje şi Ropotan cântă pe ritm de manele ?Steaua e numai una? (VIDEO)

Alcoolul, bată-l vina! Pulhac, Torje şi Ropotan cântă pe ritm de manele ?Steaua e numai una? (VIDEO)

Alcoolul, bată-l vina! Pulhac, Torje şi Ropotan cântă pe ritm de manele ?Steaua e numai una? (VIDEO)
24 Noi 2008   •   16:58

După meciul FC Braşov - Dinamo, încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-0, fotbaliştii lui Dinamo, Cristian Pulhac, Gabriel Torje şi Adrian Ropotan au fost surprinşi petrecând cu trei fete şi băuturi alcoolice, pe ritmuri de manele. Mai mult, sărbătorind ziua lui Torje, care a împlinit 19 ani, cei trei au început să cânte o manea lansată de un solist după ce Steaua a reuşit calificarea pentru prima dată în grupele Ligii Campionilor, ?Steaua e numai una?.
Conform NewsIn, Cristian Pulhac stătea lângă laptop şi punea muzică, Ropotan şi una dintre fete erau lângă el, în timp ce Torje umbla prin casă şi îi servea cu alcool. Una dintre cele două domnişoare stătea într-o altă parte a camerei, iar cea de-a treia îi filma pe aceştia în timp ce cântau şi dansau pe ritm de manele.

Într-o intervenţie telefonică la GSP Tv, Gabriel Torje, sărbătoritul din imagini, a declarat că respectivul clip video este o făcătură. "Noi nu am cântat aşa ceva, melodia cu Steaua a fost adăugată peste sunetul original. Noi cântam melodia cu Borcea şi spartanii", a declarat Torje.
Cornel Dinu, administrator delegat al clubului Dinamo, a declarat la GSP Tv că este o scăpare idioată a celor trei, care au fost de altfel sancţionaţi pentru încălcarea regulamentului intern. Aceştia au avut un comportament neconform cu viaţa de fotbalist. Nicolae Badea a completat: "Ne confruntăm în cazul de faţă cu o atitudine neprofesionistă din partea celor trei jucători, o dovadă de indisciplină pe care nu o putem accepta. Nu se mai poate continua cu jumătăţi de măsură în teren sau în afara terenului. Cei trei jucători au fost amendaţi conform Regulamentului de Ordine Interioară, cu câte 5.000 de euro".
Cristian Pulhac se află în recuperare după o operaţie la menisc, Adrian Ropotan a fost suspendat pentru partida cu FC Braşov, în timp ce Gabriel Torje a fost singurul care a jucat contra ardelenilor, el bifând 75 de minute pentru alb-roşii.
Iată versurile melodiei cântate de cei trei dinamovişti:
Steaua e numai una,
Ne mandrim cu ea in toata lumea.
Steaua e fermecata,
Echipa noastra calificata.
Azi am demonstrat ca suntem o valoare
Si altii n`au fost in stare,
Ne mandrim cu ei ca mai buni nu se poate,
Au picioare fermecate.
Toti am asteptat sa castige razboiu'
Echipa lu` Olaroiu`...
Cu Gigi Becali, Lacatus, Meme Stoica...
Sa cucerim Europa...
Te-a invidiat incepand cu portaru`,
Bostina si Ogararu`,
I-am avut pe Dica, pe Banel si Radoi,
Si pe Dumnezeu cu noi.
Steaua nu putea sa ne dezamageasca,
E mandria romaneasca.
Si sarbatorim, sa ne cante lautarii,
Sa petrecem cu Gigi Becali.
Iată şi melodia Steaua e numai una, cântată de Sorin Copilul de Aur:

Antena3.ro

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close