Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Alexa: "Puneţi-ne pozele pe pereţi!". Mircea Lucescu: "Am pierdut calificarea din tur"

Alexa: "Puneţi-ne pozele pe pereţi!". Mircea Lucescu: "Am pierdut calificarea din tur"

Alexa: "Puneţi-ne pozele pe pereţi!". Mircea Lucescu: "Am pierdut calificarea din tur"
Sursa foto: dan alexa
05 Aug 2009   •   23:29

Rezultatul de 0-0 de pe Bega între FC Timişoara şi Şahtior a provocat, cum era de aşteptat, reacţii radical diferite în cele două tabere. Calificarea Timişoarei cu două remize, în dauna deţinătoarei Cupei UEFA, este explicată de Mircea Lucescu prin lipsa de concentrare din tur şi reacţia prea întârziată din meciul retur. Timişorenii, în schimb, sunt extaziaţi de performanţa reuşită, pe care o consideră istorică.
"Calificarea s-a jucat în tur. Am avut prea puţine acţiuni în care să punem în pericol poarta adversă. În repriza secundă, când am dorit cu adevărat să jucăm, l-am prins pe Pantilimon în mare formă. Am jucat în ultimele 20 de minute, ne-am creat ocazii, dar portarul lor a fost într-o formă prea mare. Plătim tribut pentru modul în care am tratat prima repriză.", a precizat Mircea Lucescu la conferinţa de presă de după meci, informează Mediafax.
Mesajele primite de la o parte din fanaticii Timişoarei, jigniri directe la adresa lui "Il Luce", nu l-au lăsat rece pe acesta. Tehnicianul nu a vrut să le comenteze, dar a recunoscut că nu reclamă Timişoara doar din respect pentru fostul său elev, Ioan Sabău.
"Nu pot decât să îi felicit pe suporterii care au venit să îşi susţină în mod civilizat echipa şi au făcut-o pe toată durata meciului. Despre cei care au afişat acele bannere, nu vreau să comentez. Bannerele acelea dacă ajung la UEFA pot duce la suspendarea terenului pentru că este ceva incredibil. Nu am să fac plângere din respect pentru Ioan Sabău şi pentru Marian Iancu"", a conchis Lucescu.
Timişorenii sărbătoresc rezultatul istoric
"E un rezultat istoric, aşteptăm acum să ne pună domnul preşedinte tablouri pe drumul către vestiare. Va fi un rezultat care va rămâne, mă bucur că am făcut parte din această echipă care a reuşit să elimine deţinătoarea Cupei Uefa. Nu vreau să comentez schimbarea mea, domnul Sabău este în măsură să vă explice de ce a procedat aşa", a declarat căpitanul echipei, Dan Alexa, schimbat de Sabău cu Scutaru în repriza secundă.
"Echipa m-a ajutat să fiu şi mai puternic după greşeala din tur. Împreună am reuşit acest rezultat minunat. Ambele meciuri au fost destul de grele. Astăzi am avut publicul alături de noi. Am fost concentraţi pe toată durata partidei, ştiam cât de puternică este Şahtior. Suntem bucuroşi că am reuşit să facem fericiţi aceşti suporteri", a declarat îngerul păzitor din poarta Timişoarei, Costel Pantilimon, la sport.ro.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close