Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Alexandru Tudor, reţinut de la delegări după prestaţia de la Rapid - CFR Cluj

Alexandru Tudor, reţinut de la delegări după prestaţia de la Rapid - CFR Cluj

Alexandru Tudor, reţinut de la delegări după prestaţia de la Rapid - CFR Cluj
20 Oct 2009   •   12:57


Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să îi reţină de la delegări pe o perioadă nedeterminată pe centralul Alexandru Tudor şi asistentul Sebastian Gheorghe, din cauza prestaţiei slabe pe care au avut-o la partida Rapid - CFR Cluj, scor 1-4. Aceeaşi sancţiune a primit-o şi observatorul de arbitri Dan Petrescu, care a consemnat în raport că brigada condusă de Alexandru Tudor a avut o prestaţie bună.

Dan Petrescu a fost mustrat de către preşedintele CCA, Vasile Avram, şi pentru faptul că i-a ascuns faptul că Alexandru Tudor are varicelă. "Dacă ştiam că e bolnav chiar şi cu două ore înainte de meci aş fi făcut tot ce puteam să îl schimb. De aceea a fost reţinut şi Dan Petrescu de la delegări, pentru că mi-a ascuns faptul că Tudor este infectat", a explicat Petrescu pentru Gazeta Sporturilor.

Vasile Avram s-a declarat totodată dezamăgit de atitudinea lui Alexandru Tudor după jocul din Giuleşti. "Nu am reuşit să vorbesc cu Tudor nici până în acest moment, dar, din câte am înţeles, el a făcut luni un antrenament lângă stadionul Lia Manoliu. L-am rugat pe fiul meu să discute cu el şi să mă contacteze dacă reuşeşte să-l contacteze. Alexandru s-a comportat ca un copil de 7-8 ani, nu e normal să nu-mi răspundă la telefon acum. Indiferent dacă avea sau nu varicelă, era reţinut de la delegări în urma prestaţiei din Giuleşti", a mai spus Avram.

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close