Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ambiţie de campion sau absurditate? Rednic îşi va amenda jucătorii după Farul - Dinamo 1-4 (VIDEO)

Ambiţie de campion sau absurditate? Rednic îşi va amenda jucătorii după Farul - Dinamo 1-4 (VIDEO)

Ambiţie de campion sau absurditate? Rednic îşi va amenda jucătorii după Farul - Dinamo 1-4 (VIDEO)
Sursa foto: mircea rednic
24 Apr 2009   •   21:23

Tehnicianul lui Dinamo, Mircea Rednic, nu este mulţumit de echipa sa nici după victoria din deplasare, scor 4-1, cu Farul Constanţa. "Câinii" s-au impus cu uşurinţă, asigurându-şi avantajul pe tabelă încă din prima repriză, dar au fost conduşi la un moment dat şi au tratat cu lejeritate unele faze pe finalul de meci, lucru care l-a scos din sărite pe antrenor. "Puriul" ameninţă, acum, că va amenda jucătorii care au avut atitudine neprofesionistă.
Lui Rednic nu îi place show-ul, motiv pentru care tehnicianul şi-a criticat dur jucătorii după meci, spunând că unele din fazele din finalul meciului ar trebui să fie văzute doar la circ, nu pe un teren de fotbal. Buna dispoziţie s-a văzut, într-adevăr, din plin la jucătorii dinamovişti în finalul partidei de pe malul mării, "floricelele" pe care aceştia le-au făcut fiind, în principal, motivul reacţiei dure a antrenorului Rednic.

În altă ordine de idei, Rednic şi-a exprimat îngrijorarea pentru starea de sănătate a portarului Emilian Dolha, ştiută fiind accidentarea gravă a lui Bogdan Lobonţ care îl va ţine departe de teren aproximativ şase luni. Dolha a acuzat dureri în minutul 91 al meciului de la Constanţa, după ce a prins o minge şutată slab de atacantul Denis Alibec. Totuşi, primele informaţii indică doar o contractură musculară la piciorul drept.
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close