Amenințare uriașă pentru Gigi Becali. Poate pierde totul

04 Ian 2017   •   16:56
Amenințare uriașă pentru Gigi Becali. Poate pierde totul

Locotenent-colonelul Florin Talpan anunta ca va ataca in justitie echipa lui Becali daca aceasta isi va schimba denumirea intr-una care sa aiba prescurtarea FCSB, potrivit Ziare.com.

De asemenea, Talpan sustine ca se va adresa instantei pentru ca CSA Steaua sa preia si palmaresul din perioada 2003 - 2014.

"Vom ataca in justitie daca vor alege o denumire a carei prescurtare va fi tot FCSB. Se intretine confuzia si nu e normal. Vom ataca in justitie si va urma un nou proces daca initialele vor fi tot FCSB.

Societatea care a preluat in mod fraudulos dreptul de a evolua in Liga 1 s-a folosit de ceea ce avea de drept castigat clubul adevarat Steaua Bucuresti. Vom solicita ca tot ceea ce s-a obtinut si ulterior anului 2003 sa fie considerat parte a palmaresului CSA", a declarat Talpan pentru Gazeta Sporturilor.

CSA Steaua a castigat pana acum definitiv un proces cu echipa lui Becali prin care a obtinut anularea marcii Steaua inregistrata de FCSB.

De asemenea, militarii au reusit sa castige la Curtea de Apel si procesul prin care solicita schimbarea denumirii echipei lui Becali. Acest litigiu ar putea ajunge insa la Inalta Curte pentru recurs.

Pe rol se mai afla si litigiul prin care CSA solicita daune de 37 de milioane de euro pentru cei 10 ani in care FCSB a folosit ilegal marca Steaua.

Parteneri
x close