Antena 3 CNN Sport Fotbal intern AMICAL: CFR Cluj, la a doua victorie cu noua conducere tehnică, 2-1 cu Shanghai Shenzua din China

AMICAL: CFR Cluj, la a doua victorie cu noua conducere tehnică, 2-1 cu Shanghai Shenzua din China

AMICAL: CFR Cluj, la a doua victorie cu noua conducere tehnică, 2-1 cu Shanghai Shenzua din China
Sursa foto: Cadu, fotbalist CFR Cluj
24 Ian 2009   •   18:58

Feroviarii din Cluj au obţinut cea de-a doua victorie din perioada de pregătire, în cantonamentul din Antalya, Turcia. elevii lui Ales Jindra au câştigat cu scorul de 2-1 paritida disputată cu chinezii de la Shanghai Shenzua, într-un meci pe care l-au dominat copios aproape de la un capăt la celălalt. Marcatorii golurilor formaţiei din Gruia au fost fundaşii Cadu şi Pereira.
CFR Cluj începuse bine cantonamentul din Turcia, cu o victorie împotriva ucrainienilor de la Dnepr Dnepropetrovsk pe 18 ianuarie, cu scorul de 1-0 (gol Ciprian Deac). Partida cu echipa din Shanghai, vicecampioană a Chinei în 2008, a fost un al doilea test reuşit de către Jindra şi Uhrin jr, din punctul de vedere al rezultatului, dar şi al jocului.
Prima repriză a aparţinut în totalitate clujenilor, care au ratat o mulţime de ocazii bune de gol, pe fondul unei ploi torenţiale. Portarul chinez a avut cele mai mari probleme cu mijlocaşul Dubarbier, care a fost, totuşi, unul dintre puţinii clujeni care au reuşit să cadreze şuturile expediate. Au fost, însă, multe alte situaţii în care mingea a zburat pe lângă bara porţii chineze. Primul gol a venit repede, în ciuda ocaziilor irosite, deoarece căpitanul Cadu a marcat un gol uşor după un corner de pe dreapta al lui Culio, în minutul 13.
Cu o formaţie de joc mult schimbată, echipa ardeleană a dominat şi a doua repriză, cu toate că fotbaliştii chinezi au găsit mai uşor drumul spre poarta lui Hirshfeld. Tot CFR Cluj a fost cea care a marcat, în minutul 53. Elevii lui Jindra şi Uhrin jr. au creat o fază frumoasă de fotbal, în urma căreia Pereira a înscris cu latul din 10 metri. Chinezii au reuşit să creeze pericol, însă, iar în minutul 61 au obţinut un penalty pe care l-au transformat. Până la finalul jocului a fost rulat tot lotul, iar scorul încegistrat pe tabelă s-a păstrat neschimbat, anunţă gsp.ro.
Formaţia clujeană urmează să joace următorul joc marţi, 27 ianuarie, în compania sârbilor de la Partizan Belgrad.
În alte meciuri amicale echipele româneşti au mai obţinut următoarele rezultate:
FC Timişoara - Azerbaidjan U21: 6-0
Pandurii Tg-Jiu - WIT Georgia: 1-2
FC Braşov - FC Zurich: amânat din cauza vântului
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj amical
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close