Antena 3 CNN Sport Fotbal intern AMICAL: Steaua a jucat slab şi a înregistrat prima înfrângere în Antalya, 0-1 cu Aalborg (VIDEO)

AMICAL: Steaua a jucat slab şi a înregistrat prima înfrângere în Antalya, 0-1 cu Aalborg (VIDEO)

AMICAL: Steaua a jucat slab şi a înregistrat prima înfrângere în Antalya, 0-1 cu Aalborg (VIDEO)
Sursa foto: Marius Lacatus
08 Feb 2009   •   20:04

Trupa lui Marius Lăcătuş a înregistrat prima înfrângere din turneul de pregătire din Antalya, cedând în faţa danezilor de la Alborg. Partida, desfăşurată duminică seară, a fost decisă de golul din minutul 23 al lui Jeppe Curth, care l-a bătut cu o lovitură de cap pe portarul Cornel Cernea.
Meciul nu a fost în nici un caz unul fericit pentru echipa din Ghencea, "militarii" fiind dominaţi copios în multe momente ale meciului. În afara unui gol anulat lui Kapetanos, pe bună dreptate, pe motiv de ofsaid, Steaua aproape că nu a pus în pericol poarta adversarilor nordici. Aceştia nu au luat exemplu românilor, ratând ocazie după ocazie şi încercându-l pe Cernea în mai multe rânduri, din toate poziţiile, potrivit gsp.ro. Partida s-a încheiat cu un rezultat logic, victoria danezilor fiind pe deplin meritată.
Tehnicianul echipei "roş-albastre" a început meciul cu o formulă care pare foarte apropiată de ceea ce vom putea vedea în meciurile din campionat. Dacă Tiago şi Cernea nu pot fi siguri de un loc în primul 11 la startul părţii secunde a sezonului, restul jucătorilor vor avea un rol important în angrenajul echipei în retur.
Iată jucătorii care au evoluat în acest meci:
Titulari: Cernea - Ogăraru, Goian, Ghionea (căpitan), Rada - Ovidiu Petre - Nicolţă, Tiago Gomes, Toja, Szekely - Kapetanos.
Au mau jucat: Zapata - P.Marin, Golanski, Lovin, Semedo, D. Moreno, Baciu, Tudose, Pedriel.
Dumincă echipele româneşti au mai jucat următoarele meciuri amicale: Dinamo - Teplice: 2-1
CS Otopeni - Kuban Krasnodar: 1-2
Gloria Bistriţa - Shortan Guzor 2-3
Poli Iaşi - Andizhan 2-0
Universitatea Craiova - Botev Plovdiv: 1-1
Priviţi golul marcat de Curth în minutul 23:

Declaraţia lui Marius Lăcătuş după meci, pentru GspTV:

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Steaua amical Marius Lacatus
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close