Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Amical: Zicu a impresionat şi Dinamo a câştigat cu CS Buftea, scor 3-1

Amical: Zicu a impresionat şi Dinamo a câştigat cu CS Buftea, scor 3-1

Amical: Zicu a impresionat şi Dinamo a câştigat cu CS Buftea, scor 3-1
Sursa foto: ianis zicu
25 Mar 2009   •   19:03

În timp ce Victor Piţurcă i-a luat sub aripa sa pentru câteva zile pe internaţionalii lui Dinamo, Mircea Rednic i-a pus la treabă miercuri pe jucătorii neconvocaţi la echipele naţionale. Astfel, liderul din Liga 1 a jucat un meci amical la Buftea cu echipa din localitate. "Câinii" s-au impus cu scorul de 3-1 într-o partidă în care Ianis Zicu a reuşit două goluri şi o pasă de gol. Dănciulescu a fost celălalt marcator al echipei din Ştefan cel Mare.
Partida de la Buftea a fost o ocazie bună pentru ca rezervele şi jucătorii care nu au prins un loc în echipele naţionale să dovedească de ce sunt în stare. În plus, Zicu a avut ceva de dovedit după ce a declarat, în ultimele zile, că a fost dezamăgit că a fost lăsat în afara lotului în meciul de la Buzău cu Gloria. Mijlocaşul nu a fost mulţumit de decizia antrenorului Rednic de a-l odihni în meciurile pe care echipa le joacă pe terenuri mai grele, având în vedere că abia a revenit pe teren după o accidentare gravă, şi i-a arătat "Puriului" ce ştie. Gazdele au deschis repede scorul prin Marcu, în minutul 19, dar Zicu şi-a intrat repede în rol. Întâi i-a pus mingea lui Dănciulescu pentru un şut de la marginea careului şi atacantul a adus egalitatea pe tabelă în minutul 38.
Doar trei minute mai târziu, Zicu a marcat pentru Dinamo dintr-un penalty scos tot de el, iar "câinii" conduceau cu 2-1. Minutul 63 a adus ultimul gol al partidei, când Bruno Simao a centrat şi acelaşi Zicu a şutat imparabil din apropiere, la colţul lung, potrivit dinamovisti.ro.
Jucătorii trimişi în teren de Mircea Rednic:
Dolha - Blay, L. Goian, Moţi, Muşat - Papa Malick - Adrian Cristea, Zicu, Boştină - Dăniculescu, Voican
Rezerve: Matache, Izvoranu, Homei, Simao, Mendy, Melinte
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Dinamo amical Mircea Rednic Ianis Zicu
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close