Andone a semnat cu Rapid până la finalul sezonului şi este prezentat joi

31 Mar 2010   •   20:35
Andone a semnat cu Rapid până la finalul sezonului şi este prezentat joi ioan andone

Antrenorul Ioan Andone s-a înţeles, în sfârşit, cu Rapid şi va antrena în Giuleşti până la finalul sezonului în curs. În funcţie de rezultatele obţinute, contractul se poate prelungi cu încă trei ani, a anunţat impresarul antrenorului, Victor Becali. Andone a negociat miercuri dimineaţă cu patronul George Copos şi a asistat, apoi, la un meci şcoală al Rapidului.
Impresarul Victor Becali a confirmat, miercuri seară, ceea ce era considerat inevitabil. Copos a reuşit să îl convingă cu proiectul lui pe Ioan Andone, care nu demult negocia zadarnic cu Dinamo, şi l-a înregimentat cel puţin până în vară.
"Ioan Andone a semnat acum un contract cu Rapid până la sfârşitul acestui sezon, cu drept de prelungire de partea ambelor părţi pe încă trei ani. Mâine va avea loc o conferinţă de presă în care Andone va fi prezentat oficial la conducerea tehnică a Rapidului", a declarat Victor Becali.
Mai devreme în aceeaşi zi, la plecarea de la baza Pro Rapid, "Fălcosul" spusese că nu a acceptat încă oferta giuleştenilor, dar că este foarte interesat să antreneze echipa feroviară.
"Încă nu am semnat contractul, când o să semnez, o să ştiţi. Am stat la un antrenament condus de Ciprian Panait. Nu am semnat contractul, când o să fie, o să fie conferinţă de presă, dacă o să-l semnez. Proiectul domnului Copos este foarte interesant", spusese Andone.
Antena3.ro

Parteneri
x close