Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Andone şi-a reziliat contractul cu Al Ahli, dar "Groapa" e închisă. Dinu: Avem deja o anumită formă de conducere

Andone şi-a reziliat contractul cu Al Ahli, dar "Groapa" e închisă. Dinu: Avem deja o anumită formă de conducere

Andone şi-a reziliat contractul cu Al Ahli, dar "Groapa" e închisă. Dinu: Avem deja o anumită formă de conducere
03 Noi 2009   •   13:49

Ioan Andone şi-a reziliat luni seară contractul cu gruparea Al Ahli, din Emiratele Arabe Unite, după încă un semieşec acasă. Şeicii i-au reziliat înţelegerea după egalul de pe teren propriu, scor 1-1 cu Sharjah, din etapa a 10-a, în urma căruia Al Ahli a căzut pe locul 10 în campionat, cu doar 4 puncte.

Informaţia a fost confirmată de secundul Iulian Mihăescu. "Da, este adevărat că ne-am reziliat contractul pe cale amiabilă cu Al Ahli . Patronii ne-au spus că au fost foarte mulţumiţi de noi, au urmărit munca pe care am depus-o, dar din păcate, nu ne-au ajutat rezultatele", a declarat Mihăescu pentru ProSport.

Cum Dinamo a tratat cu Andone după demiterea lui Bonetti era de aşteptat că venirea "Fălcosului" în "Groapă" să se producă mai devreme decât în vacanţa de iarnă. Cornel Dinu, care îl ajută pe Cornel Ţălnar pe banca tehnică a roş-albilor, spune însă că "s-a luat o decizie, există o anumită formă de conducere la Dinamo".

În apărarea cuplului Ţălnar - Dinu vin şi rezultatele din ultimul timp: victoria categorică la Iaşi şi calificarea în sferturile de finală ale Cupei României. Următoarele două partide, cu Galatasaray în Europa League şi Rapid în campionat, vor lămuri treburile în "Ştefan cel Mare".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ioan Andone Dinamo Bucuresti Cornel Dinu
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close