Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Andone vrea să antreneze o echipă românească în Liga Campionilor. Să fie Timişoara?

Andone vrea să antreneze o echipă românească în Liga Campionilor. Să fie Timişoara?

Andone vrea să antreneze o echipă românească în Liga Campionilor. Să fie Timişoara?
03 Dec 2008   •   15:29

Îndepărtat de la CFR Cluj după ce reuşise eventul, visul lui Andone rămâne să meargă în Champions League cu o echipă românească. ?Ceea ce mi-am dorit enorm a fost o participare in Liga Campionilor. Nu a fost să fie cu CFR Cluj, sper că va fi cu altă echipă. Ăsta este marele meu vis, să antrenez o echipă în Liga Campionilor?, a declarat Andone.
Ioan Andone se pregăteşte de plecare. Fostul antrenor al CFR-ului spune că va antrena până la vară o echipă de afară după care va reveni în ţară, unde campionatul este din ce în ce mai puternic. Planurile lui s-ar putea însă schimba după ce Marian Iancu l-a demis pe Duşan Uhrin jr de la FC Timişoara. Numele lui Andone a fost vehiculat printre posibilii înlocuitori, iar visul său ar putea astfel deveni realitate, FC Timişoara fiind una dintre echipele cu şanse la calificarea în Liga Campionilor în sezonul viitor.
Despre Dinamo, unde ar dori să revină peste câţiva ani, fostul antrenor al clujenilor spune că este principala favorită la titlu în acest sezon: ?Cu un lot cu foarte mulţi accidentaţi, Dinamo a reuşit totuşi să termine pe primul loc. Eu cred că sunt favoriţi la câştigarea campionatului?.
Andone este convins că italianul Trombetta va fi îndepărtat în această iarnă de la CFR. ?E greu de spus dacă Trombetta va rămâne. La cât de mari sunt pretenţiile acolo, nu cred că se va întâmpla acest lucru?, a mai declarat tehnicianul, care ar putea primi o ofertă chiar de la FC Timişoara pentru a antrena.
Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close