Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Anunţul făcut de Reghecampf. Ce se întâmplă la Steaua în aceste momente

Anunţul făcut de Reghecampf. Ce se întâmplă la Steaua în aceste momente

Anunţul făcut de Reghecampf. Ce se întâmplă la Steaua în aceste momente
Sursa foto: foto: gsp.ro
10 Sep 2016   •   16:13

Antrenorul echipei de fotbal Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că gruparea roş-albastră a investit foarte mulţi bani în ultima perioadă în transferuri şi speră ca acest lucru să se vadă pe teren în meciul cu deţinătoarea titlului de campioană, Astra Giurgiu, potrivit Agerpres.

"Va fi un meci între echipa campioană şi formaţia care anul acesta îşi doreşte să câştige tot ceea ce se poate. Va fi un meci foarte greu, Astra e o echipă foarte bună care s-a calificat în Europa League. Într-adevăr, noi suntem echipa care a investit foarte mulţi bani şi sper ca acest lucru să se vadă pe teren mâine. La ambele echipe au plecat foarte mulţi jucători faţă de anul trecut. Noi am reuşit să aducem jucători buni, să formăm un lot valoros şi sper ca mâine seară Steaua să reuşească să câştige toate cele trei puncte. Mai sunt multe meciuri, deocamdată nu putem vorbi despre o viitoare campioană. Va fi un meci important, dar nu se va juca totul acum", a spus tehnicianul.

Reghecampf este de părere că jucătorii Boldrin şi De Amorim vor da totul pe teren duminică seara, chiar dacă vor juca împotriva fostei lor echipe. "Nu ştiu dacă e mai slabă Astra fără Boldrin şi De Amorim, eu mă bucur că cei doi au ajuns la noi pentru că sunt jucători foarte buni. Sunt jucătorii Stelei, sunt profesionişti şi nu cred că pentru ei mai contează faptul că au jucat la Astra. Ei sunt foarte serioşi şi la antrenamente, contează doar ce vor face de acum înainte la Steaua", a explicat el.

Laurenţiu Reghecampf a adăugat că pentru jucătorii formaţiei Astra este un dezavantaj faptul că antrenorul Marius Şumudică este suspendat şi nu va putea sta pe banca de rezerve la meciul de duminică. "Normal că e frumos ca şi antrenorul echipei adverse să fie pe bancă la meci. Dar eu nu am ce să comentez, îmi pare rău pentru Şumi. Îmi este coleg şi nu vreau să comentez situaţia lui. Eu am spus întotdeauna că pentru echipa care nu e condusă de antrenor nu poate fi un avantaj acest lucru. Pentru că e foarte greu ca jucătorii să fie 100% concentraţi fără omul cu care lucrează zi de zi", a precizat antrenorul.

Accidentat, jucătorul Marko Momcilovic va reveni săptămâna viitoare la antrenamentele formaţiei roş-albastre. "Marko o să înceapă săptămâna viitoare să se antreneze cu echipa. La Pintilii şi Filip mai durează însă până ne vom putea baza din nou pe ei", a menţionat Reghecampf.

Echipa de fotbal Steaua întâlneşte duminică, de la ora 20,30, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia Astra Giurgiu, într-o partidă contând pentru etapa a 7-a a Ligii I.

×
Subiecte în articol: steaua Laurentiu Reghecampf
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close