Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Anunțul-șoc pe care Becali nu voia să-l audă: "Echipa va fi exclusă din Liga 1 și competițiile europene!"

Anunțul-șoc pe care Becali nu voia să-l audă: "Echipa va fi exclusă din Liga 1 și competițiile europene!"

Anunțul-șoc pe care Becali nu voia să-l audă: "Echipa va fi exclusă din Liga 1 și competițiile europene!"
11 Ian 2017   •   08:07

Emilian Hulubei, membru în Comitetul Executiv al FRF, a vorbit despre sancțiunile pe care le riscă echipa patronată de Gigi Becali, dacă-și va schimba numele pe parcursul competiției, scrie GSP.

În cazul în care Gigi Becali va pune în aplicare decizia Curții de Apel și va renunța la numele de " Steaua", echipa sa nu va mai avea dreptul să joace în competiția internă cel puțin trei sezoane și va fi exclusă din cupele europene.

"Conform regulamentului, 3-4 ani nu va mai avea voie să joace în Liga 1 pentru că nu mai este aceeași echipă. În plus, va fi exclusă din competițiile europene", a declarat Hulubei.

Articolul 2 din Regulamentul de organizare a activității fotbalistice a FRF prevede că echipele "pot solicita FRF/AJF/AMFB schimbarea denumirii sub care figurează ca membri afiliaţi numai în perioada dintre două ediţii ale campionatului."

Același articol informează că "cererea de schimbare a denumirii se depune la forul competent în perioada 1 - 30 iunie a fiecărui an, în caz contrar cererea urmând a fi respinsă ca tardiv introdusă".

×
Subiecte în articol: steaua Gigi Becali excludere
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close