Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Anunțul surpriză făcut de soțul Gabrielei Vrânceanu Firea

Anunțul surpriză făcut de soțul Gabrielei Vrânceanu Firea

Anunțul surpriză făcut de soțul Gabrielei Vrânceanu Firea
19 Mar 2016   •   18:31

Primarul oraşului Voluntari, Florin Pandele, şi-a cerut scuze, într-un mesaj postat pe Facebook, pentru comportamentul lui Ionel Ganea, antrenorul echipei FC Voluntari, cel care a agresat verbal o jurnalistă, vineri seară, după meciul CSMS Iași-FC Voluntari.

"În urma incidentului de ieri în care antrenorul echipei F.C. Voluntari Ionel Ganea a agresat verbal o jurnalistă a postului de televiziune Look TV, doresc să prezint scuze, în numele tuturor locuitorilor din Voluntari, atât jurnalistei în cauză, cât și publicului în general.

Am discutat încă de aseară cu conducerea echipei de fotbal și am primit asigurări că astfel de incidente nu vor mai avea loc, indiferent de cât de ridicată este tensiunea acestui final de campionat. Regret sincer că Ionel Ganea nu a înțeles că rezultatele de pe teren nu au nicio valoare dacă nu sunt dublate de o atitudine corespunzătoare și în afara acestuia. Comportamentul tuturor celor care activează la echipă trebuie să fie ireproșabil, chiar dacă există provocări sau alte interese!", este mesajul postat de Florin Pandele pe Facebook.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close