Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Apele se liniştesc la CS Otopeni iar meciul cu Dinamo se joacă. Chiacu a fost, însă, exclus din lot

Apele se liniştesc la CS Otopeni iar meciul cu Dinamo se joacă. Chiacu a fost, însă, exclus din lot

Apele se liniştesc la CS Otopeni iar meciul cu Dinamo se joacă. Chiacu a fost, însă, exclus din lot
Sursa foto: hristu chiacu
12 Mar 2009   •   15:35

Meciul de duminică dintre Dinamo şi CS Otopeni se va disputa, în cele din urmă, după ce conducătorii clubului nou-promovat au reuşit să îi liniştească pe jucători şi să îi determine să revină la antrenamente după două zile de pauză. Considerat responsabil pentru revolta fotbaliştilor, Hristu Chiacu a fost exclus din lotul formaţiei pregătite de Liviu Ciobotariu.
Criza de la Otopeni a luat sfârşit atunci când şefii clubului s-au întâlnit cu jucătorii şi au ajuns la un acord în privinţa achizării salariilor restante. Drept urmare, jucătorii au renunţat la greva în care se aflaseră în ultimele două zile şi s-au antrenat, din nou, joi dimineaţă, sub comanda lui Liviu Ciobotariu, informează prosport.
Jucătorii au încetat antrenamentele după ce salariile şi primele de joc nu le-au mai fost achitate în ultimele cinci luni, câţiva dintre ei spunând că nici nu mai au cu ce să îşi plătească întreţinerea. Lucian Baroiu, preşedintele clubului, a declarat că aceste probleme se vor remedia şi jucătorii îşi vor primi banii.
"Jucătorii sunt la Mogoşoaia şi se pregătesc pentru mecul cu Dinamo. Sunt pregătiţi să moară pe teren.", a spus preşedintele CS Otopeni, într-o conferinţă de presă, potrivit sursei citate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CS Otopeni FC Dinamo
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close