Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Arbitrii partidei Rapid - Pandurii, retrogradaţi. Şeful CCA le recomandă retragerea

Arbitrii partidei Rapid - Pandurii, retrogradaţi. Şeful CCA le recomandă retragerea

Arbitrii partidei Rapid - Pandurii, retrogradaţi. Şeful CCA le recomandă retragerea
02 Noi 2010   •   12:49

Centralul Mugurel Drăgănescu, care a refuzat un penalty, şi tuşierul Bogdan Velicu, care a anulat două goluri echipei Pandurii Târgu Jiu în partida cu Rapid, scor 1-1, au fost retrogradaţi din corpul de arbitri al Ligii I.

Preşedintele CCA, Vasile Avram, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că arbitrii Eduard Crângaşu şi Dragoş Iliescu vor suferi aceeaşi soartă. El le-a recomandat celor patru arbitri să se retragă din arbitraj.

"Azi am convocat o şedinţă de urgenţă a Comitetului Executiv al CCA şi am luat unele măsuri, din cauza prestaţiilor neconcordante cu legile jocului, cu instrucţiunile FIFA şi UEFA şi cu recomandările noastre, astfel au fost scoşi din corpul de arbitri de Liga I şi retrogradaţi la Liga II Drăgănescu, Crângaşu, Velicu şi Iliescu. Au fost greşeli grave, care au influenţat rezultatele, iar prestaţiile lor au fost dezamăgitoare în ultimul timp. Îi aştept să vină cu cereri de retragere din arbitraj, ar fi mai bine, mai fair-play, decât să ne înşelăm unii pe alţii. E mai bine să ne despărţim politicos. În orice activitate vine şi un astfel de moment, dacă nu vor veni cu cerere se vor supune deciziilor CCA", a declarat Avram.

De asemenea, Avram a precizat că arbitrii Marian Balaci şi Ionel Ivan au fost reţinuţi de la delegări până la finalul turului.


×
Subiecte în articol: CCA vasile avram
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close