Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Arbitru austriac la Steaua - Rapid. Stefan Messner conduce derby-ul din Ghencea

Arbitru austriac la Steaua - Rapid. Stefan Messner conduce derby-ul din Ghencea

Arbitru austriac la Steaua - Rapid. Stefan Messner conduce derby-ul din Ghencea
Sursa foto: stadion steaua
21 Oct 2009   •   16:46

Derby-ul etapei a XI-a a Ligii I, Steaua - Rapid, va fi condus la centru de arbitrul austriac Stefan Messner. Acesta va fi ajutat la margini de compatrioţii Markus Geyr şi Gerd Adanitsch, rezerva de arbitru fiind Robert Dumitru. Oficialii celor două cluburi au dorit o brigadă străină, în special rapidiştii, aceştia contestând foarte dur prestaţia "centralului" Alexandru Tudor la partida de sâmbătă din Giuleşti, Rapid - CFR Cluj 1-4.
Steaua - Rapid se va juca duminică, de la ora 20:00, fără spectatori după ce gruparea din Ghencea a primit o etapă de suspendare a terenului propriu pentru scandările de la partida cu Gloria Bistriţa.
Meciul Universitatea Craiova - FC Vaslui va avea, de asemenea, o brigadă străină la centru. Comisia Centrală a Arbitrilor a obţinut acceptul lui Antonio Rubinos Perez, din Spania, acesta urmând să vină în România cu asistenţii Roberto Alonso Fernandez şi Marcos Alvarez Moreno. Rezervă va fi, conform Mediafax, românul Andrei Chivulete.
Numele lui Perez este pe buzele tuturor comentatorilor de fotbal în această perioadă în Spania, după ce, la ultima etapă, l-a notat pe Robert Pires, de la Villareal, că l-ar fi numit "fiu de târfă". Evenimentul, întâmplat la finalul partidei cu Xerez, a fost dezminţit de jucătorul franco-portughez, care spune că a rostit alte cuvinte, care în spaniolă sună în acest fel.
Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close