Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Arbitrul Cristian Balaj l-a dat în judecată pe Gigi Becali pentru afirmaţiile făcute

Arbitrul Cristian Balaj l-a dat în judecată pe Gigi Becali pentru afirmaţiile făcute

Arbitrul Cristian Balaj l-a dat în judecată pe Gigi Becali pentru afirmaţiile făcute
Sursa foto: Foto: gsp.ro
02 Apr 2012   •   15:47

Arbitrul Cristian Balaj a declarat, luni, că l-a acţionat în justiţie pe finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, pentru afirmaţiile acestuia potrivit cărora centralul ar fi primit 500.000 de euro de la CFR Cluj pentru a dezavantaja gruparea "roş-albastră", informează Mediafax.
   
"Eu am spus încă din luna decembrie că îl voi acţiona în instanţă, iar de atunci nu s-a schimbat nimic. Va avea ocazia să probeze tot ceea ce a declarat. E o stare de normalitate, atât timp cât mă simt curat. Apelez la justiţie, pentru că doar aşa ne putem apăra. Este regretabil că am ajuns aici, dar nu am niciun fel de emoţii. I-am solicitat daune atât cât a zis că am luat de la CFR, dar nu banii sunt importanţi, ci îi dau ocazia domnului Becali să dovedească faptul că are dreptate şi că sunt un hoţ", a spus Balaj.
   
Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat în 22 martie, după meciul pierdut în faţa formaţiei FCM Târgu Mureş, scor 0-1, că arbitrul partidei, Cristian Balaj, ar trebui să ajungă "la puşcărie".

"Să le dam titlul celor de la CFR! N-ai ce să faci decât să-l bagi la puşcărie pe Balaj! Să trimitem CFR-ul în Divizia B şi pe Balaj la puşcărie. Să tragă de timp nenorocitul. Nici la gol n-a fost fault" a spus Gigi Becali.
   
Becali l-a mai atacat dur pe centralul Cristian Balaj după meciul Steaua-CFR Cluj, disputat la finalul anului trecut pe Arena Naţională, scor 1-1, spunând că gruparea ardeleană este singura formaţie care este "pe blat cu arbitrii".


×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close