Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Argăseală: "Jucătorii trebuie să înţeleagă că e criză şi să nu facă grevă"

Argăseală: "Jucătorii trebuie să înţeleagă că e criză şi să nu facă grevă"

Argăseală: "Jucătorii trebuie să înţeleagă că e criză şi să nu facă grevă"
Sursa foto: valeriu argaseala
23 Dec 2009   •   16:46

Preşedintele Stelei nu crede că vor exista probleme cum ar fi proteste ale jucătorilor după ce Comitetul Executiv al FRF le-a permis cluburilor să le înjumătăţească arbitrar salariile fotbaliştilor cu până la 50%. Argăseală consideră că nu se va ajunge la o grevă a jucătorilor şi că aceştia vor înţelege faptul că problemele financiare de la club trebuie soluţionate cumva.
"Eu nu cred că se va ajunge la o grevă a jucătorilor pentru că sunt cluburi la care jucătorii puteau să devină liberi şi nu au depus memorii. Este criză peste tot, nu numai la echipa de pe primul loc sau de pe ultimul loc. Important este să se gestioneze bine situaţia să se treacă peste această perioadă. Într-o perioadă de criză nu mai poţi să ai aceleaşi condiţii ca în perioadele de normalitate", a declarat preşedintele CA al Stelei, pentru Mediafax.
Argăseală consideră că jucătorii nu ar trebui să aibă pretenţia de a fi trataţi altfel decât oricare angajat normal al clubului. Exemplul oferit de oficialul stelist este chiar persoana sa, el spunând că a trebuit, de asemenea, să-şi renegocieze contractul.
"Şi eu am avut o discuţie legată de salariu, şi alţi angajaţi trebuie să aibă discuţii de salariu, şi jucătorii şi ei sunt tot angajaţi, pot să aibă discuţii despre salariu. Noi am avut discuţii legate de salariu cu jucători înainte de această decizie a Comitetului Executiv, am negociat şi am ajuns la un acord. La alte cluburi, fără sã existe niciun fel de decizie a Comitetului Executiv, s-au negociat salariile, s-au redus salariile şi s-au încadrat într-un buget", a încheiat Argăseală.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Valeriu Argaseala Steaua Bucuresti Liga I
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close